View Single Post
Vechi 19.10.2016, 19:43:45
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Citat:
În prealabil postat de vsovi Vezi mesajul
Păi n-am femeie ci nevastă... deci sunt un călugăr mirean cu nevastă. Ok?
Nevasta e mireana sau si ea calugarita?
E mireană mai mult... dar se străduie și ea să devină călugăriță astfel încă împreună ne călugărim viața ascultînd de Cuvîntul lui Dumnezeu... care a spus ca tot creștinul să-și călugărească viață și să mai lase mîndrele și nevestele... dacă nu pot nicicum, atunci să doarmă separat.

Practic împreună am lepădat orice problemă și orice idee ce ține de sex și de organe socotind-o josnică! Acum însă nu prea fac față ideilor sexuale de prin filme și de prin gLume care mi se amestecă în limbaj și în închipuiri ca prin bordeluri. Deci păcătuiesc în minte și în poftă și în suflet sau inimă mai mult ca pe vremea cînd aveam raporturi sexuale obijnuite și normale cu nevasta însă cu toate astea prefer să lupt sperînd că atacurile poftelor și plăcerilor josnice vor înceta.

Citat:
Iti inghite povestile cu luna de ghiata macar asa formal, sau te-a lasat cu ele in plata Domnului, renuntand sa te mai cicaleasca sa-ti iei medicamentele?
Nu i-am spus, nu i-am mărturisit fiindcă nu-i interesată. Practic celor care le-am spus nu au putut pricepe oricît de simplu le-am arătat deci nu am putut decît să le înțeleg pînă la urmă neputința deși nu e greu de priceput. Cred că nu pot să-și depășească condiția umană și se mulțumesc să creadă așa cum crede toată gLumea... în teorii false și deșarte.
Reply With Quote