Citat:
În prealabil postat de ioan67
Citat:
Citat:
În prealabil postat de vsovi Vezi mesajul
Păi este macabru mecanismul... căci ei îți recomandă relaxarea și sexul ca tratament.
|
Eu n-am intalnit nici un psi care sa recomande sexul ca tratament antistress.
Nici nu am citit vreo carte de consiliere/psihoterapie care sa contina astfel de recomandari.
Io cred ca fratia voastra basmeste....
|
Vezi ce bine te-au dus de nas?
Păi Froid, părintele psihologiei, ce spunea el despre sex și cu cine avea el relații sexuale. Sau n-ai văzut prin filme? Toți sunt niști sexologi-pisălogi-psihologi și psihiatrii... absolut toți te învață că toate se trag de la sex astfel încît odată fixată ideea nu-ți mai pasă de păcatele făcute cu duiumul.
Dumnezeu nici nu pomenește organele de parcă sfinții nici nu ar avea așa ceva... și orice idee legată de sex sau vreo trimitere aluzivă și gLumeață o consideră păcat și înjosire ce spurcă pe om.
Deci nu sunt basme... ci tu nu le cunoști partea de bază pe care se sprijină toate sfaturile și teoriile lor.
Orice îți spun și îți recomandă ei defapt îți transmit subliminal că ar fi bine să faci sex chiar întîmplător și cu orice partener căci aia zic ei că le rezolvă pe toate...
Practic te mint și tu crezîndu-i defapt te lipești de liniștea de dinaintea furtunii!