Citat:
În prealabil postat de stefan florin
Citat:
În prealabil postat de vsovi Vezi mesajul iar Episcopul Hrineanu a mărturisit NIP ca fiind de la Dumnezeu chiar și după moartea sa... cînd sigur nu mai avea niciun interes lumesc! (Asta ți-o spun ca taină, în particular.)
|
si cum a facut asta, printr-un SMS?
|
Nu apăruseră pe vremea aia. Netul era abea la început de tot.
Păi a trecut pe la mine prin Cîmpina, care eram în armată și mi s-a arătat în vedenie lîngă pat, bleumarin-negru, corectîndu-mi credința despre Biblie, că am rămas cu ideea că murise și că precis e Hrineanu.
Pe atunci nu știam de Cele 7 sfinte Trîmbițe Apocaliptice și nici de NIP și nici de sf. Verginica... dar am tras eu concluzia nu demult, după ce am crezut, în ultimii 8 ani, că neavînd de ce să meargă la Cîmpina la mine care chiar dacă eram din turma lui ortodoxă nu eram un cunoscut de al său ci un student nesemnificativ la UTehnică, deci dacă a trecut pe la mine a fost numai pentru că era în drum spre NIP și a auzit poate discuția despre credință și despre Biblie pe care am avut-o cu cîțiva colegi de armată. Era prin 1992. Deci precis s-a dus la Domnul Iisus în NIP și în trecere s-a oprit pe la mine să mă corecteze. El era... deși părea mai tînăr ca și atunci cînd l-am văzut ultima dată la catedrală. Părea pe la vre-o 60 de ani și avea culoarea bleumarin-neagră încît mi-am dat seama apoi că era un mort... viu... dar care trecuse la cele veșnice.