View Single Post
Vechi 18.10.2016, 22:50:49
flying's Avatar
flying flying is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.03.2010
Locație: MIGREZ PRIN DIFERITE LOCURI ALE INIMII IN CAUTAREA LUI DUMNEZEU
Religia: Ortodox
Arrow

Citat:
În prealabil postat de CristianR
M-am gândit înainte de a scrie mesajul precedent, dacă nu cumva nedreptățesc omul și, mai mult, dacă nu greșesc grav, permițându-mi să judecând un ierarh. Am scris în cunoștință de cauză, cunoscându-l (nu chiar îndeaproape) de mulți ani, când era încă arhiepiscop la București. Am aflat, din nefericire, lucruri pe care n-aș fi vrut să le știu.
Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
A ocoli anumite aspecte nedorite din cadrul Bisericii noastre Ortodoxe, este neproductiv , iar răul se amplifică de la o zi la alta . Da , corupție un Biserica Ortodoxă Romana există, si nu de ieri de azi si se amplifică, iar a ascunde gunoiul nu te face mai ortodox , ci dimpotrivă .
Nu e treaba noastra sa judecam preoti si cu atat mai mult ierarhi.CristianR cristiboss56 (si altii care judeca)fara judecatile voastre de valoare probabil lumea ar fi pierduta ,Dumnezeu a ramas sa se sprijine in jucatile voastre,ca o ultima sansa,nu? Pai voi sunteti de vina pentru eventualele greseli ale unui ierarh sau altul,ca nu v-ati rugat pentru ei asa cum trebuie sa faca un crestin.Si dupa ce ca nu v-ati rugat (erati ocupati cu comentarii duhovnicesti ,vezi Doamne,pe forumul crestin ortodox) acum mai si judecati pe deasupra si raspanditi sminteala peste sminteala.

Ce Sinod al BOR ? CristianR si altii stiu mai bine,ce pacate fac ierarhii.Salvatori de neam ,nu alta.Ei curata Biserica ,inainte de a se curati pe ei insisi...