Citat:
În prealabil postat de Igor_Paslusnik
Minți. N-ai răspuns nimic. Te-ai eschivat. Ai spus că-ți atac credința, ăsta a fost răspunsul tău, necredinciosule.
|
Miiiiiiint? Adică după ce am stat pînă noaptea în vreo 3-4 zile ca să-ți răspund pe îndelete la tonele tale de întrebări zici că m-am eschivat? Păi se vede că nici n-ai citit răspunsurile din moment ce îmi repeți aceiași postare cu întrebări la care sigur ți-am răspuns demult. Deci așa ți-a păsat ție de răspunsurile mele... ca pălincii de copii.
Nu că mi-ai atacat credința a fost vorba ci că ai înjosit sfinți, credincioși, călugări... deci pentru că ai înjosit și ai mințit și ai făcut insinuări hulitoare... deci poentru că nu ai atacat onest credința mea ci în mod viclean și josnic de aia te-am repezit... ca să te păzesc de hulele pe care îți permiteai să le arunci în totală necunoștiință de cauză... doar așa ca să te aflii în treabă... de parcă ai știi tu mai bine ca mine, ca Dumnezeu și ca oricine. Nu știi dar afirmi tot felul de răutăți și josnicii... deci de aia am zis că tu vorbești așa din necredință, pentru că nu crezi... și iată că tu mă faci pe mine necredincios.
Păi crezi tu în Trîmbițarea celor 7 sfinte trîmbițe Apocaliptice care sunt Adevăruri și învățături și proorocii pentru oamenii și credincioșii veacurilor acestea și pentru cele din urmă?
Nu crezi și eu cred și ți-am recomandat și ție să citești, să te lămurești și să crezi... și în loc să faci asta fugi la chilia altuia? Ce călugăr vei fii? O satană acoperită ce slujește serv-viciile și este potrivnic lui Dumnezeu? Nu-ți doresc!
Deci ascultă-mă că eu te iubesc și îți vreau binele și nu alții... eu știu că în tine e ceva ce nu te lasă să te liniștești. E îndemnul satanic...
Biruiește-l și citește și te lămurește fie că rămîi fie că pleci!
Dacă ai citit atîtea cărți și patristică și dogmatică nu pricep ce te costă să citești ce ți-am recomandat? Ți-e frică să crezi sau că o să crezi cu Adevărat? Păi asta este un călugăr, un creștin ce crede cu Adevărat!
Citat:
Te invit pe topicul tău, la noua pucioasă ierusalimă, să-mi răspunzi CONCRET, la fiecare întrebare în parte, din cele 3 rațiuni-argumente, în total 12 întrebări.
|
Te rog pune 1-2 întrebări și nu 12 deodată... dar să fie întrebări de ale tale și nu să-mi aduci pe cap toate închipuirile altora sau toate răstălmăcirile și neghinele și îndoielile întregii gLumi.
Deci te aștept dar ai grijă să nu vatămi pe cineva că mă supăr!
Păi aia e că nu știi ce e erezia dar vorbești și răstălmăcești. E de rău... deci erezia e un amestec foarte toxic... și e greu de explicat cine și ce sunt ereșii înfiltrați, acoperiți, ce slujesc serv-viciile. Dar o să-ți explic și ție așa că nu-ți fă probleme.