Subiect: Sunt singura.
View Single Post
Vechi 18.10.2016, 13:52:58
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit Mă mir și mă minunez.

Ortodocșii au îmbrățișat luxiferianismul egipsihologic în așa mare măsură încît:

1. AlinB a scris o pagină întreagă și nu a mai aruncat vina pe secte și nu a mai făcut nebun pe nimeni.
2. Ioan67 a renunțat la cruzime și aduce mari elogii șamanismului ca medicină a viitorului.
3. Jonnyw23 era pe un forum al ''sfinților'' și dorea să fie pe un forum al ''păcătoșilor'' ca să-și poată explica egipsihologic mai bine toate patimile.
4. Iorest urăște sectarii pentru că botează și pentru că se cred mîntuiți dar nu zice nimic de credința lor eretică prin care o necinstesc pe maica Domnului. Ortodocșii și catolicii se cred cinstitori de fecioare deși pe toate gardurile folosesc indemnurile la felație băgînd și scoțînd... idei din capul oamenilor de parcă ar avea ei dreptate.

Practic ne aflăm în vrăjeala lui lucsifer marele psijighîtru foarte egipshiholog care își bate joc de Domnul Iisus Hristos și Cuvîntul lui Dumnezeu și voi stați bine mersi corcindu-vă cu toate minciunile lui.

Mă întreb cînd o spă pricepeți că egipsihologia și psijighâtruștia este o bătaia de joc la adresa lucrării lui Dumnezeu.

De credință avem nevoie și de credință credincioasă și nu de aiurelile gLumii plină de medici și preoți snobi!

Mai degrabă bagi o bîrnă telescopică cît stîlpul de telegraf telefon radio prin gaura unui ac sau o cîmilă cu 10 cocoașe sau o parîmă de oțel care ține poduri sau ditamai turnu' Effel sau statuia Libertății sau vîrful Babele decît un BOGAT foarte băgat... mai ușor intră toate astea în împărăția Cerurilor decît un BOGAT.

BogatuLe du-te de învață...... mergeți de învățați...... știți voi ''Ce Voiesc'' și nu egipsiholojie și nici pisijighârie!

Sper că nu v-am supărat!

Last edited by vsovi; 18.10.2016 at 14:15:39.
Reply With Quote