Citat:
În prealabil postat de bobby
scuzati-ma daca is prea insistent.. dar as vrea sa va mai cer parerile pentru ca is convins ca pe acest forum is multi oameni induhovniciti.cum ar trebui sa fac??????is fotbalist si slava Domnului am destui bani pentru varsta mea iar majoritatea fetelor cu care as putea sa fiu impreuna privesc mai mult la aceste lucruri.cum e mai bine sa fac?sa ma conving singur de aceste lucruri?sa incerc sa schimb fetele cu care is impreuna?sau sa evit sa fiu impreuna cu astfel de persoane asteptand fata cu care m-as potrivii mai bine?????astept opinii....va multumesc!!!!
|
Pai ...sa ai grija sa nu se vada de la o posta ca si tu pretuiesti banii.Iti dai seama ca o fata din asta cu fite care cauta numai baieti cu bani nu se va uita decat la unul cu masina scumpa,cu haine de fitze si tot asa.Pe de alta parte o fata asa cum ti-ai dori tu nu stiu daca va aborda un baiat care din cap pana in picioare e "de firma".Se va simti poate inferioara sau pur si simplu va crede ca tu pretuiesti doar hainele,bijuteriile,masinile...s.a.Am presupus doar cele de mai sus...incearca sa fii mai normal,mai obisnuit...atat in privinta hainelor cat si a tuturor lucrurilor.In plus nu stiu de ce pe la noi bogatii ii vezi de la o posta,afiseaza prin orice chiar si prin chiloti cat de avuti sunt...cunosc o persoana,roman,care a trait mult in strainatate,are mai multi bani decat si-ar inchipui ceilalti dar...asta nu se vede deloc in exterior...pt ca are o masina obisnuita si pt ca se imbraca ffffff comun.Deci cred ca felul cum ne afisam(haine... masini si alte alea)exprima intr-un fel practic ceea ce noi pretuim,..