View Single Post
Vechi 01.03.2008, 07:41:14
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihaela24
De acord! Nu cred ca as putea vreodata sa fac acest pas doar pentru a fugi de singuratate! nu am prea multi ani, dar am facut cunostinta cu ea, cu singuratatea fara Dumnezeu...si e o boala a tuturor lucrurilor din tine si din afara ta... Da, duce la depresie si nu numai... Dar daca nu e iubire intre tine si persoana cealalta atunci mai bine sa nu fie o casatorie, nu? Casatoria e pentru o viata, aici pe pamant, si pentru mantuire, acolo... dincolo... Mai greu cred ca e sa iti dai seama daca iubesti sau nu... , nu? :)
Nu Mihaiela,nu trebuie sa-ti dai seama daca iubesti sau nu. Acest unic si curat sentiment al iubirii prin insasi unicitatea si puritatea lui degaja o traire launtrica ce te scoala si din somnul cel mai adanc, neavand nevoie de prezentare , el vine ca atare si se instaleaza definitiv inlauntrul nostru. Asa ca, nu-ti face griji, va veni si la tine si-ti va bate incet, incet la poarta sufletului si atunci cu siguranta ii vei deschide larg portile intru bucurie.
Reply With Quote