Subiect: Sunt singura.
View Single Post
Vechi 10.10.2016, 17:31:07
Ramo123 Ramo123 is offline
Member

Data înregistrării: 09.10.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Demetrius Vezi mesajul
Eu inteleg, din marturisirea ta, ca esti intr-o situatie... grea, pe care n-ai constientizat-o inainte, dar o regreti acum.
Oare ce regreti acum: ca esti singura, sau ca ai gresit? Daca acum n-ai fi singura, ai regreta greseala?

Ar fi bine daca ti-ai raspunde sincer la aceste intrebari pentru ca acum nu mai esti in situatia sa pui altuia conditiile ortodoxe pe care (dupa cum se pare) tu nu le-ai respectat; si-apoi cu ce respect te-ai putea uita in ochii barbatului care sa te accepte dupa nunta ca si cum inainte ai fi fost dreptcredincioasa? Un astfel de barbat cu adevarta "sfant" nu exista, caci un sfant nu cauta femeie.

In situatia ta, cel mai usor lucru ar fi sa te ridici in fata lui Hristos si El te-ar ajuta numaidecat daca te-ai ruga Sfintei Taisia, dar mi se pare ca tu ai afisat linkul numai pentru noi, deoarece tu vrei copii.
Cel mai mult regret ca am gresit. Dar ma gandesc ca poate nu greseam daca nu eram singura. Nu am zis ca eu caut un sfant dar nici nu pot sa va zic ca as vrea o viata cu un betiv, curvar sau care nu se apropie de biserica. Am afisat linkul pentru cine are nevoie de el. Acum imi ziceti ca eu pacatoasa vin aici sa va tin voua morala. Pai am dreptate sau nu? Este Sfanta Taisia la ortodoxi sau nu? Atunci de ce aruncati cu pietre? Eu am citit ce scrie acolo. In primulk rand vreau sa o iau pe calea cea dreapta si in al doilea rand poate ar trebui sa fac si copii.
Reply With Quote