View Single Post
Vechi 28.09.2016, 17:11:19
ioan67 ioan67 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Si asta pt ca Domnul are mila de toti-cum banuiesc ca are si pt bietele corporatiste care tot sunt infierate pe aici :))

La o adica,corporatistele astea nu reprezinta un real pericol pt barbatii crestini care doresc familie,copii si o viata casnica...Ele,se casatoresc sau dezvolta relatii cu corporatisti ca ele sau echivalentul acestora,barbati de cariera,puternici.
....:) Iar ma vad silit sa fac o precizare. N-am nimic cu corporatistele (maaama, cum suna!...:)), in definitiv nu cunosc decat una sau doua femei care lucreaza in acest mediu, sa le dea Dumnezeu sanatate!

Problema e alta, ca de obicei: ca lumea a scornit un nou mit, o noua "gaselnita", o noua idee care stramba lucrurile. Anume, bantuie atractia muncii in corporatii care, chipurile, ar fi mare realizare. Si inca, mai mult, cica daca ai bani multi si esti asigurat cu veniturile atunci ai si putere si realizare personala si nenumarate beneficii. Vechea iluzie in haina noua!....
Or, duhul asta mincinos care a devenit un fenomen tot mai raspandit, e de fapt ceea ce ma deranjeaza. Nu corporatistele ma supara pe mine (ah, era sa uit, am un prieten vechi, de 30 de ani, care e corporatist serios, cu peste 15 ani de munca de high level - dar care nu si-a insusit schimonoselile comportamentale de pe acolo, nici ifosele lor nici nimic; a ramas omul la fel de simplu, cumpatat si credincios precum il stiam; poate il cunoasteti si voi, e omul care face munca de tehnoredactor in unele reviste pretentioase...), ci duhul care s-a repezit sa le strice mintea si care se tot largeste, bag seama.

A lucra intr-o corporatie a nu stiu carui grup trans poate fi un lucru la fel de bun cu a lucra intr-un spital sau intr-o carnatarie. Problema nu e unde lucrezi ci mai intai ce fel de om esti acolo unde lucrezi. Si ce impact are locul si munca ta asupra sufletului tau.
Or, duhul asta filocorporatist nu cred ca are un impact bun.
Reply With Quote