Citat:
În prealabil postat de ancah
sisu: iti apreciez umorul. Insa nu si lipsa privirii critice asupra ta insuti. Omul pacatuieste cu voie si fara de voie. E posibil sa nu stii in ce fel se pacatuieste fara stire, de te crezi asa "sfant"?
Te poti inspira din Sf. Ioan Gura de Aur, Sf. Vasile cel Mare si Sf. Maxim Marturisitorul, care au vorbit despre pacate, inspirati fiind de Duhului Sfant. Gasesti totul pe net.
|
ancah draga noua ne este de folos dar suntem complet impietritzi shi letargici, dar sisu sarmanul, ca imi vine sa-l plang, sa-l jelesc dar inima mea este in invidie shi rautate deci nu-l pot plange decat ma prefac ca sa ma stradui ca-s aproape mort, ca el sarmanul s-a lepadat de Hristos ca a fost ortodcs sarmanul deci l-a ajutat cineva sa se lepede de ortodocsie ca el nu shtia ce inseamna shi nu mai ii sunt de folos cele bisericeshti fiindca mai rau il surpa shi-shi adauga pacate ca in ei nenorocitzii lucreaza duhuri rele shi le-am simtzit cum lupta impotriva credintzei noastre, shi ei nu se pot opune, nici eu fara sa cad des, shi doar Hristos ma mai aduna deci daca shi noua ne e f f greu dar atunci lor... ??????
sisu-le ar trebui sa te lepezi de secta shi sa revi la binecuvantarea din care ai cazut, ca nu shtiu cum te-au ademenit, ce tzi-au facut, ce tzi-au oferit shi cum te-au mandrit shi invrajbit, ca e vai de tine, dar shi mai vai de mine ca tzi-am spus iarashi unde te afli... poate era mai bine sa pastrez tacerea deci incerc pe mai departe sa te las in pace, sa nu-tzi mai dau atentzie... e trist cu tine, dar noua ne va cere Dumnezeu socoteala ca noi L-am Cunoscut... deci e vai de noi ortodocsii shi mult mai rau ne va fi, ca datoria noastra e mai mare... iehovishtii sunt sectantzi ca atatzia ce s-au desprins de Dreapta Credintza... ????????????