Degeaba avem betoane daca nu mai sunt flacari vii.
*
In inregistrarea aia am vazut, ca de atatea ori cand e vorba de mersul la marea poarta-oricare ar fi ea, un grecotei smecher si arogant si un romanas slugarnic, gata sa pupe-n cur pe mai marele si sa-si tradeze propriul neam. Relicve de pe vremea fanariotilor si a lingailor de pe la noi... Lingaul Ciprian facea glume cu Profu, se dadea adevaraciune cu invataturi athonite in el, facea pe baiatu-cel-bun. Javre tipice de pe la noi. Cu astia s-a facut si comunismu si toate ororile in biata Romanie.
Cand grecoteiul barfitor a spus enormitatea aia ca ecumenistii vin din Romania (soapta spusa de adevaratii crestini, cica, taman aia din Chisinau), ca facultatile de teologie din Ro produc ecumenisti, eu unul as fi avut de ales: ori ma ridic in tacere si plec ori ii dau un scaun in cap, mai intai. Probabil as fi plecat, cu scaunele nu prea arunc. Dar cred ca il injuram, totusi, drept in fata, pe nesimtitul ranjit.
Sa-si vada de puturosii lui de grecotei! De popii lor care trag pe nas marihuana si alte dracovenii inainte sa intre in Altar pentru Sfanta Jertfa.
Are cine sa faca preoti vrednici in Romania!
Se gasira taman grecii, hotii si puturosii, sa ne faca pe noi ecumenisti!
|