View Single Post
Vechi 09.09.2016, 14:07:16
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Romowe Vezi mesajul
Citat:
În prealabil postat de GMihai Vezi mesajul Un mort viu bleumarin, in drum spre Pucioasa via Campina ?
Nu te-ai prins de unde culoarea? Halatul medicului psihi.
Nu la halat era bleumarin ci la față și în interiorul trupului sau a sufletului său cu care s-a artătat. Nu era bleumarin ca halatele medicilor sau bolnavilor alea plușate și bleu-închis din spitale ci era așa mai negru bleumarin dar nu era mai mult negru ci era mai mult bleumarin decît negru.

Eu cred că prin asta a vrut să-mi transmită că murise, că era mort... deși poate că și din smerenie s-a arătat așa. Nu mi-a spus cine este ci eu mi-am dat seama cînd mi-a spus ceea ce mi-a spus. N-am discutat ci mi-a spus asta și a plecat. Practic el s-a referit strict la obiectul discuției mele... pe care l-am avut cu cîțiva colegi de armată în ziua aceea sau cu cîteva zile înainte referitor la Biblie.

Era prin 92-93 cînd eu habar nu aveam de cele 7 sfinte Trîmbițe Apocaliptice și arh. Teofil Hrineanu sigur nu avea ce să caute prin Cîmpina ca să mă caute strict pe mine, căci nu ne cunoșteam deloc, abea am fost și am participat la cîteva sfinte liturghii la catedrala din Cluj alături de mulți oameni, sute sau mii... deci sigur nu mă cunoștea ca să vrea să mă vadă tocmai pe mine înainte de mersul lui la cer sau la iad sau la vămile văzduhului.

Eu cred că el a fost și că se ducea la Pucioasa... căci nu l-am mai văzut niciodată de atunci și cum eu eram în armată la Cîmpina, fiind în drumul lui cel mai scurt, o fi trecut și pe la mine poate condus de îngerul păzitor sau de cineva sau poate a vrut să mă corecteze simțind că în mine se află ceva din sufletul și din Harul lui primit de la Dumnezeu.

Așa îmi explic... și după că am aflat de cele 7 sfinte Trîmbițe Apocaliptice am tras concluzia că defapt mergea la Pucioasa la Hristos-Cuvîntul lui Dumnezeu... și la poporul care a fost sfințit cu binecuvîntarea Lui arhierească.

Last edited by vsovi; 09.09.2016 at 14:13:23.
Reply With Quote