Citat:
În prealabil postat de AlinB
Nu pricepi ca nu te duce capul sau cu viclenie te faci ca nu pricepi?
|
Tot eu?.. cică nu pricep. Adică?
Citat:
Ce legatura are secta NIP cu Arsenie Boca, Petrache Lupu sau Oastea Domnului?
|
NIP nu e sectă și degeaba tot o ți ''langa-danga danga-langa de departe vine vaca, nu mai vrea să umble creanga, langa-danga, danga-langa'' și o ții așa la nesfîrșit ca să-ți fixezi de frică, de frica inchiziției comunistoide ''ortodoxe'' ideea în tărtăcuță. Deci degeaba insiști persistînd în practici pavloviene și în propagande Staliniste căci nu ține la mase pînă la urmă ci ție însuți îți tai creanga de sub picioare.
De aia le-am pus împreună căci al lor, al Trîmbițelor e același Dumnezeu! Iar sfîntului păr. prooroc Arsenie Boca i-a vorbit și i s-a arătat același Iisus care s-a arătat sorei Veronica și sfintei Verginica și sorei maici și credincioșilor din NIP care aud și Trîmbițează Cuvîntul. Deci Domnul Iisus Cuvîntul este legătura și unitatea tuturor iar pentru Petrache Lupu legătura cu Iisus a fost făcută de Moșul Dumnezeu de la Salcia Plîngătoare din Maglavit iar legătura cu Iisus a lui Iosif Trifa și OD și Traian Dorz a fost patriarhul de atunci care le-a poruncit și le-a cerut să insuflețeze în bine și să înflăcăreze prin ceva credincioșii căci părea că se stinge adevărata credință ortodoxă și că oile se iau după lume și după modele vremurilor. Deci toată Trîmbițarea a fost și este defapt o ascultare de Dumnezeu și de patriarh de sfinții și moșii Credinței și de Iisus-Cuvîntul.
Citat:
I-ati bagat voi in secta voastra post-factum, daca ar fi stiut cu ce va ocupati va trimiteau la plimbare imediat.
|
Nu i-a băgat nimeni nicăieri căci nu se poate viclenia pe care o vrea omul rău ci Apocalipsa i-a unit și i-a băgat în Trîmbițare pe fiecare iar Cuvîntul doar a mărturisit că ei sunt trîmbițele Apocaliptice ca să știe toată lumea. Deci Dumnezeu i-a mărturisit că ar fi cele 7 sfinte Trîmbițe Apocaliptice, Cuvîntul lui Dumnezeu și nu omul... sau altcineva care din interes viclean și rău ar fi strecurat între doi trei mari drept credincioși și cîțiva lupi îmbrăcați în haine de oaie. Păi citind Cuvîntul te lămurești treptat și crezi că El este mai mare ca toate Trîmbițele la un loc! Deci cum ar putea cineva mult mai mare în Adevăr și în Dreptate ca să se folosească cu viclenie de cineva mult mai mic pentru a-și susține mărturisirea? E invers, cel mic și-o susține și și-o bazează pe puterea Celui mare!.. și în Cel Mare stă în credință unitatea celor mici!
Citat:
Pentru restul, va dam credit, sunt productii personale, ce pot sa zic, in ziua de azi oricine poate scrie tampenii si sa se auto-intituleze profet a lui Dumnezeu.
|
Dacă ar scrie omul și ar fi Cărțile Sfinte niște producții personale atunci să știi că ar merita cel mai mare premiu al omenirii, sigur oricine ar da premiul cel mare și notă maximă, căci pentru cine citește din Cuvînt și se lămurește cît de minunat și de înălțător este nu poate decît se recunoască Adevărul. Tu spui că sunt tîmpenii pentru că n-ai ce face și pentru că n-ai citit căci dacă mie nu reușești să-mi citești o pagină cum atunci ai fi în stare să citești două cărți cît Biblia de groase ca să poți emite o părere temeinică? Dar cum ar fi putut să scrie sf. Verginica în stare de somn profund cînd au fost mulți martori care au auzit cu urechile lor și au văzut gura ei mișcîndu-se cînd Domnul Cuvînta în vremea comunismului, în Taină prin glasul ei și sora sa Maria sau altcineva scria? Și asta s-a întîmplat timp de 25 de ani, din 1955 pînă în 1980 și multe proorocii s-au împlinit întocmai așa cum le-a scris Domnul în Carte. Iar apoi, după moartea sfintei Virginica, a auzit direct Cuvîntul puntea Maria, sora sfintei Virginica din 1980 și l-a scris mai departe căci nu și-a lăsat Domnul poporul de izbeliști și abea din 1990 se scrie Cuvîntul de 25 de ani de către a 7-a Trîmbiță Apocaliptică... fiind același Cel ce grăiește atît de frumos și înălțător și asta se vede din felul minunat de bun și frumos de a grăi și a scrie.
Deci dacă cineva ar susține că nu Domnul ci omul ar scrie Cuvîntul din puterea creatoare și artistică atunci ar fi asta cea mai mare laudă la adresa scriitorilor căci eu am citit și știu și cred că nimeni nu ar putea scrie astfel de opere minunate și în perfectă concordanță și conformitate cu toate scripturile oricît s-ar strădui... dar nu e omul căci e clar că Domnul i s-a arătat și sfintei Veronica și părintelui prooroc Arsenie Boca și sf. Virginica și El grăiește peste pămînt vestindu-se întru venirea Sa!