View Single Post
Vechi 30.08.2016, 13:21:55
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Cred ca nu. Nimeni nu da doi bani pe cine stie ce intalnire oculta sectara care incearca sa treaca drept ortodocsi.
Poate că totuși sunt care mai au întrebări.

Dar afirmația ta este defapt falsă, mereu ''logica'' aia a ta alambicată și foarte simpatică cu care ne alinți, căci dacă chiar nu ar fi nimeni să...: batjocurească și să hulească cetatea NIP, adică nimeni ca să susțină că cică acolo se promovează ocultismul sau sectarismul sau eretismul sau altele atunci ar fi foarte bine pentru toți căci atunci am fi ajuns la stadiul cînd tot omul ar pricepe că acolo grăiește cu Adevărat Dumnezeu.

Din păcate nu a ajuns încă omenirea să-L cunoască pe Dumnezeu, nu numai după vorbă dar și prin viața pe care o duc ei oamenii așa că suntem departe de ideea ta că cică n-ar fi nimeni... care să nu dea cu pietre, sau măcar cu doi bani, banii văduvei. Iată, practic, tu ești exemplul cel mai stabil, simpaticul care întărește regula, ești ''CINEVA'' în încercarea lui de a fixa diversiunea, repetînd el așa ca Stalin în stil Pavlovian, scurt și pragmatic științific ''evident'' meșterit cu vrăjeală spre re-înfricoșarea memoriei colective ca să obții rezultatul estimat de propaganda pe care o promovezi... deci iată că totuși este cineva care să dea cu doi bani găuriți în ceea ce nu știe, tu, pentru că crezi și tu ca orbul în necredința celor cu multe interese ascunse și străine de Dumnezeu care au lovit și ei fără să vrea să cunoască cu Adevărat... Adevărul.

Dar nu mă supăr, așa că hai fraților: Loviți!... cu întrebări!

Last edited by vsovi; 30.08.2016 at 13:24:15.
Reply With Quote