Citat:
În prealabil postat de GMihai
Și ziceai că vrei să fii preot ? Sau călugăr în Sfântul Munte ?!!
|
Mihai, aduci multă sminteală pe forum, ar trebui să fiu mai aspru cu tine, dar te iubesc, dragostea nu mă lasă și nici educația și bunul simț, până la urmă caut să văd binele din tine, intențiile bune, mă străduiesc să le văd cât mai multe și mai frumoase și mai rodnice, dar din moment ce ai citit atât de puțin și ai așa mari pretenții, îmi e tot mai greu... :-(
Citat:
În prealabil postat de iuliu46
Tu nu auzi ? Downloadeaza cartea pe care ti-am aratat-o, verifica daca pasajul postat de mine este la pagina 26 si apoi vezi daca il gasesti si in cealalta carte, "pe hartie" asa cum ai tu. Ca daca te ghidezi dupa felul in care e alcatuita cartea electronica poate iti vine mai usor sa gasesti pasajul in care e vorba despre citirea canoanelor la sinod. :)
Nu ma intereseaza sa-mi arati tu alte pareri ale Sf. Marcu. Nu am contestat nimic, astia-s niste oameni de paie pe care ii arunci pe aici ca sa nu vada lumea ca minti mai des decat respiri. Eu ti-am aratat un pasaj si puteai sa faci atata efort incat sa-l cauti mai bine prin cartea aia pe care spui ca o ai. Si daca nu crezi ca ar fi adevarat, daca traducerea americana este gresita, arata-ne tu cum a sunat cuvantul Sf. Marcu LA ACEL MOMENT despre care se face vorbire in pasajul citat de mine. Nu in alte momente. Ca nu am discutat despre alte momente.
|
Mint mai des decât respir ? :) Of, Iuliu, te compătimesc, mi-e milă de tine, în ce abis de înșelări ești. Dovedește-mi minciuna.
Deci nu, frate, pune tu ce susții că scrie. Din cartea originală, verde, pe care tu ai arătat-o primul, nu eu !
Și în abisurile tale sunt mulți, tot mai mulți, mă mir de ce e așa prigonită Biserica... Dar cu voia Domnului toate. Și toate la timpul lor... Măcar uite, te rog, îmi fac datoria să-ți spun să nu mai stai în acele abisuri.
Citat:
În prealabil postat de Romowe
Saxiv e un igorete quad-core. Da', evident, tot virusat. :)
|
Nu știu cine-i omul din spatele pseudonimului saccsiv.
Iar el e împotriva Sinodului de la Creta. Eu nu sunt împotrivă, ci mă bucur de acel Sfânt Sinod. Te rog să îmi arăți unde sunt virusurile sau ce alte bazaconii mai spui, în ce scriu, în ce am afirmat și susținut !
Altfel, vorbești în vânt și ești mincinos. Dumnezeu să-ți ajute.