View Single Post
Vechi 12.08.2016, 12:54:37
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Copacel Vezi mesajul
Ia-o mai incet cu erezia.

O faci oricum caci esti in erezie.
Crede tu în linkurile tale și în acuzațiile tale eretice... dar nu uita că orice copac care nu aduce roade din Iubire de Dumnezeu ci din inchiziție ''ortodoxă'' va fi tăiat și aruncat în foc. Nu eu am zis asta ci sf. Ioan. Botezătorul și înainte mergătorul Domnului.

Tu nici nu știi ce înseamnă eres, sau eretic sau erezie dar o dai înainte ca un fricos cu ereziile... așa ca un cîine mort de pe care au sărit puricii și pe care s-au înmulțit viermii.

Așa că ia-o tu mai repede... din loc dacă ai venit doar să faci și tu pe marele inchizitor ''ortodox''. Nu pricepi că ceea ce faci se numește EREZIE? Ești defapt căzut din ortodoxie! Ești un călcător de porunci! Un om fără iubire de Dumnezeu care calci în picioare credința ortodoxă a aproapelui!
Citat:
Gata esti inger care canta la trompeta.
Nu știu cînta la trompetă... și la niciun instrument spre rușinea mea deși aș vrea să știu... dar văd că tu cînți la trombon... încercând să mă trombonești și pe mine și pe alții care precis te iau în serios din moment ce șezi pe un scaun inchizitorial și mă faci eretic călîcndu-mi credința ortodoxă în picioare împreună cu Igor de exemplu sau cu alții cu care ești pe-o minte... strîmbă, atît de strîmbă încît a ajuns sfinversă... crezîndu-vă voi împreună ortodocși cînd defapt ORTODOXIA nu ne învață să facem ce faceți voi căci este scris în ortodoxie: SĂ NU JUDECAȚI!... căci ''n-am venit să judec și să dau cu toiagul ci ca să caut oaia rătăcită și pierdută ca s-o vindec și s-o Mîntuiesc.... și pentru ea am lăsat oile cerești în staul care se vor bucura mai mult de oaia regăsită decît de oricare dintre cei drepți.''

Last edited by vsovi; 12.08.2016 at 13:10:38.
Reply With Quote