View Single Post
Vechi 08.08.2016, 22:56:20
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Igor_Paslusnik Vezi mesajul
"vsovi", ai scris 29 de cuvinte și n-ai spus nimic... să fiu mai precis, nimic argumentat.
Ți se pare dragul meu, umorul involuntar rezulta din ce ai scris tu. Dădeai sentințe făcîndu-mă în toate felurile șosnice... zicînd în același timp că e din dragoste creștină. Ți-am arătat asta foarte precis și ți-am spus și de unde îți vine ție asta: din necredința ta foarte lăudăroasă și batjocuritoare în care aluneci ca pe topogan.

Citat:
Mi-ai spus că sunt josnic... Nu că mă supăr, atât de duce căpșorul, dar fără să argumentezi, mai jignit gratuit... E una din 4 jigniri din acel
Nu știu dacă tu ești sau nu ești josnic ci am zis că mi-ai aruncat cu josnicie toate josniciile pe care le pomenești în mod repetat la adresa mea: alea cu sectele, cu ereziile, cu boala, cu nebunia, cu îndrăcirile, cu insinuările josnice la adresa mea sau a altora de diminieață, la răsărit de soare... și cîte și mai cîte. Deci tu te-ai făcut josnic prin faptele tele, prin ce ai scris despre mine și despre Trîmbițe și despre alți colegi sau colege de forum. Eu te-am iertat dar dacă tu persiști să minți și să arunci cu josnicii la fiecare postrae, nu-mi spune mie că eu te jignesc. Te jignești singur prin felul în care arunci cu ''anateme'' ca inchiziția ''ortodoxă''. ortodoxia nu are inchiziție! Sper să nu o implementezi dumneata împreună cu Simona. Ok?
Citat:
În fine, caut să-ți înțeleg și să-ți port neputințele...
E invers dragul meu, Domnul ți le poartă pe ale tale.

Citat:
Dar vreau să te întreb:
te rog... îndrăznește.
Citat:
La semnătura ta spui așa:

"Oricît ar fi de greu de crezut toate drumurile spre sfîntul Cer trec direct prin N.I.P. (Noul Ierusalim Pucioasa) sau via FB (facebook) (Sunt vsovivi bannat, vsovivivi bannat și Trimisul bannat si aveți aici și aici o interpretare științifică la Facerea."
Citat:
Rațiuni argument-întrebări 1:

Toate drumurile duc spre Împărăția Cerurilor numai dacă trec direct prin N.I.P. sau FB. ? Direct pe la proorocița mihaela, care vorbește în fiecare dimineață cu hristos? Ce să facem la ea? Să ne spovedim? Să urmăm învățătura ei? Dar învățătura episcopilor, preoților, diaconilor noștri din celelalte orașe din România sau din Rusia, de exemplu, dacă le urmăm și nu trecem pe la N.I.P. sau FB., nu ne vom mântui?
Forțezi lucrurile ca să-mi acuzi CREDINȚA.

În semnătură e o parafrază la celebra: ''Toate drumurile duc la Roma... ''
Eu cînd am scris ce am scris am știut ce scriu.

Citat:
Rațiuni argument-întrebări 2:

În baza "rațiuni argument-întrebări 1", ce s-a întâmplat cu oamenii, înainte de a exista N.I.P. sau FB ? Nu au mai ajuns în Sfântul Cer ? Se mântuiau sau mergeau în iad ? Iar acum la existența N.I.P. sau FB, oamenii din Grecia, America, Rusia, România, care Nu trec prin N.I.P., se mântuiesc sau nu se mântuiesc ? Iar acum, la existența N.I.P. sau FB, oamenii care resping și nu vor să creadă cele de la N.I.P. sau FB, se vor mântui sau nu ?
Tu nu mă întrebi ci și prin mulțimea de întrebări mă osîndești auto-îndreptățindu-ți necredința.

Citat:
Rațiuni argument-întrebări 3:

În baza "rațiuni argument-întrebări 1 și 2", dacă se mântuiesc și oamenii care nu ajung în Sfântul Cer, via N.I.P. și FB, fiindcă ori nu vor sau nu pot, ce rost mai are existența N.I.P. și FB ?
Deja ai ajuns și la concluzia la care voia să ajungi... că n-are niciun rost altceva decît ceea ce spui tu că are rost.

Citat:
Ultimă întrebare, să-i zic, de cultură generală:
Există un raționament de folos spre mântuire, al numelui "vsovivi"/"vsovivivi"? Că sunt multe "vivivivi"... Nu-i găsesc scopul de ajutor spre mântuire.
Rațiunea e simplă. vsovi e defapt V.S.Ovi. Așa mă cheamă. vivivi-urile de după vsovi arată de cîte ori am fost bannat, fiecare vi reprezentînd o venire a ''sovietizării'' forțate, a apostaziei care ne pîndește.

Citat:
Iar ca încheiere, ce spui tu la semnătura ta, că se numește interpretare științifică la Cartea Facerii, din Biblie, nu este deloc științifică, ci în cel mai fericit caz, o părere laică, iar dacă are pretenție mântuitoare, e erezie, fiindcă contrazice ce spune Sfântul Ioan Gură de Aur, în volumele psb 21 și 22, unde tratează în câteva omilii excepționale, Cartea Facerii.
Nu zău, păi sf. Ioan Gură de Aur mărturisește cam ce spun eu, că pămîntul e plat și soarele se vede ca un disc și nu ca o sferă. Iar tu mă faci eretic mereu fie din necunoaștere fie din citire defectuoasă a ceea ce te dai că ai știi că ar mărturisii sf. Ioan Gură de aur lăudînd scrierile cu obediență absurdă... zicînd excepționale de parcă ai avea tu ''harul'' sau înțelepciunea să le socotești așa. Păi dacă mă faci eretic din prezentările mele știițifice atunci mie mi-e clar că le-ai priceput dea-ndoaselea sau că folosești cărțile sfinților doar ca să dezinformezi, ca să minți că cică ar zice altceva în ele, că cică m-ar contrazice sfinții. Nu ei mă contrazic și nici eu pe ei ci tu care nu pricepi nici ce au zis sfinții și nici că la Facerea se spune exact ce ți-am prezentat eu pe înțelesul tuturor.

Citat:
Și încă o tură de 29 de cuvinte, fără să spui absolut nimic, însă ai repetat fix aceleași cuvinte care le-ai scris mai sus, puțin rearanjate...
Ți se pare. Eu zic mereu exact ceea ce vreau să zic, dacă tu le socotești nimic din trufie atunci nu înseamnă că ai dreptate. Dacă nu ți-aș zice nimic atunci nu ai pricepe nimic... dar tu ai același mod josnic de a mă batjocuri.

Citat:
Deci cum să nu fi banat? Cum să spui că nu scrii mult, mult și spui puțin, puțin, și cel mai adesea nimic, nimic ?
De ce mă rog să nu fii tu banat care mereu mă denigrezi vrăsîndu-mi toate în cap. Eu scriu mult ca să mă fac bine înțeles și ca să nu poată cineva să zică tot felul de minciuni la adresa mea pe motivul că n-ar fi înțeles bine. Deci iată tu citind ce scriu, mult, înțelegi ce scri și persiști în a mă batjocurii și a cere bannarea mea? De ce dragul meu? Că am o semnătură pe care tu nu o suporți din pricina necredinței și pentru că îmi risipesc timpul stînd de vorbă cu tine?

Ți se pare că nu ți-am spus și că nu ți-am scris nimic?
Citat:
P.S.:

"Iuliu 46"... așa-i că o să te distrezi copios pe neputința unor oameni bolnavi... ? :
Eu nu te-am socotit bolnav ci ți-am săus mereu: modul josnic și comoprtamentul tău josnic vine4 din necredința ta lăudăroasă și batjocuritoare... dar nu te condamn ci te înțeleg că nu poți și că nu vrei să crezi ceea ce cred eu adică în plus față de tine, în Cele 7 sfinte Trîmbițe Apocaliptice de care te împiedici ca să nu poți fi cinstit.

Te iert a cîta oară că iar m-ai făcut eretic și bolnav și alea alea... mă întreb totuși de ce persiști?

Ți se pare că dialoghezi cu un nebun? Cu un bolnav? Cu un eretic? Cu un demon? Cu un îndrăcit? Cu cine ți se pare ție că dialoghezie?

Dacă rîde de noi iuliu46 nu poți să-l acuzi ironizîndu-l și dîndu-te victimă. Nu ține. E viclenie și se vede că vrei să-l denigrezi.
Reply With Quote