Citat:
În prealabil postat de Igor_Paslusnik
Aline, când spui că ignor aspectele esențiale (și secundare, adaog eu) ale Bisericii, ale Ortodoxiei, te rog să vi cu: versete Scripturistice și/sau citate ale Sfinților Părinți și/sau Sfinte Canoane și/sau izvoare istorice, ca să dovedești că eu mint și/sau hulesc și/sau înșel.
|
Tu ai venit cu niste idei foarte originale de teologie pretins ortodoxa si cand ti s-a cerut sa vii cu citate din Sf. Parinti care sa le sprijine, te-ai facut ca nu vezi sau le-ai inlocuit cu pseudo-logica ta "originala".
Citeste mai sus despre "delirul mistic" de sorginte patologica, s-ar putea sa-ti fie util daca iei problema in serios.
Citat:
Iar frăția ta, mereu scapi ca prin urechile acului de banare, în agresivitatea ta continuă, nefondată, atacurile la persoană, ponegriri, batjocoriri, denigrări, calomnieri, din cauza puținei tale iubiri și credințe practic. Mă tot întreb de ce scapi mereu de banare?
În fine, nici nu vreau să aflu răspunsul, sincer, că aș începe să judec aspru, neputințele tale, în loc să îți port neputințele.
|
Sincer, tot nefondat crezi ca ai mai fost banat de 2 sau 3 ori?
Nu te mai da lovit, ca esti numarul unul la improsat oamenii cu calificative si acuzatii sub masca falsei iubiri, falsei smerenii si falsei aprinderi duhovnicesti.
Da. poate ca actor aveai succes dar asa, nimeni nu inghite povestile tale, nu-l mai lua pe vsovi de sus ca sunteti fix la acelasi nivel.