View Single Post
Vechi 08.08.2016, 16:40:03
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Igor_Paslusnik Vezi mesajul
Aline, frizat ridicolul? Ți-am spus clar: unde am minți? hulit? înșelat? Te rog să fi cât mai precis, cât mai fix, adică cât mai exact și concret, punct ochit, punct lovit.
În majoritatea postărilor tale, ești doar zeflemitor, acid, extrem de agresiv, ironic și batjoritor.
Deci te rog să te abții în argumentația ta, să-ți mai scape atât de ușor să jignești și să înjuri, ca să nu-ți mai fie șterse postările, că văd că adminul nu te banazează, are motivele lui, pentru care îți îngăduie agresivitatea și aciditatea.
Ti-am aratat si nu doar eu, dai dovada de ignoranta crasa la aspecte esentiale de doctrina ortodoxa, talmacirea Sf. Scripturi si le apaeri cu o logica stramba, perfect sectara in ciuda pretentiilor tale de absolvent de teologie.

Desigur, putem mentiona in treacat si problemele de limbaj injurios cu pretentii de aprindere duhovniceasca.

Vezi topicul "Împotriva EREZIILOR NEO-PROTESTANTE - Cuvântul al II-lea - ICOANELE" unde te-ai facut de ras mai rau decat adventistul iconoclast.

Iar daca e vorba de banat, tu esti la al 3lea cont pe forumul asta si recent ai scapat ca prin urechile acului, dar s-ar putea ca norocul sa nu mai tina mult.

Last edited by AlinB; 08.08.2016 at 16:56:06.
Reply With Quote