Citat:
În prealabil postat de Igor_Paslusnik
"Dar El, întorcându-Se și uitându-Se la ucenicii Săi, a certat pe Petru și i-a zis: Mergi, înapoia mea, satano! Căci tu nu cugeți cele ale lui Dumnezeu, ci cele ale oamenilor." - Marcu 8, 33; Matei 16, 23.
L-a jignit Hristos pe Petru? Normal. Și-a cerut iertare Hristos? Nu. Merita Petru? Da normal că merita.
În fine, nu mai intru în alte detalii. Nu știi să gestionezi niște reguli de bun simț față de tine și alte persoane, dar mai ales mai mult. Problema e alta... De unde îți vin neputințele astea și cum se poate opri cauza asta?
Nu vrei să primești și să împlinești nimic din ce te învăț și nimic din binele ce ți l-am dorit. Harul este peste tot în lume, dar oamenii dacă nu se deschid să-l primească, să lucreze cu el, să-l înmulțească, să-l dăruiască... singuri își fac rău și suferă...
Nu ești pregătită să te respecți, să te ajuți, să te vindeci, nici pe tine, nici pe ceilalți, nu ești pregătită să devii soție și nici mamă. Dar nădăjduim, eu cel puțin, nădăjduiesc mult în îmbunătățirea ta, surioară... Și sunt convins că vei reuși.
Iartă-mă și Dumnezeu să ne ierte.
|
Igor, este cat se poate de clar ca proorociile tale sunt mincinoase. De unde erai sigur ca cei doi vor fi o familie fericita, ca vor fi doi buni crestini, chiar mai buni decat toti cei ce scriu pe acest forum, dintr-o data devii ca unul ce blesteama, proorocindu-i lui Bublisor ca o sa ajunga in scaunul cu rotile. Ceea ce spui tu frizeaza nebunia, caci de realitate nu poate fi vorba. In toate cate ai spus cred ca ai reusit sa o deznadajduiesti pe biata Bublisor, o data cu exaltarile tale ca va fi mai ceva ca Ileana Cosanzeana- ea stiind ca nu se poate ridica la nivelul acestor exagerari- si a doua oara inspaimantandu-o cu apocalipticele "vaiuri" de parca nu ai fi altul decat Ioan in Patmos.
Cand ai raspuns la unul din comentariile mele si ai afirmat ca este chiar indicat sa stam de vorba cu diavolul, ca si cand toti am fi vreun Antonie, Pahomie, Macarie sau Vasilie, mi-a si trecut prin minte ca toate enormitatile pe care le spui nu sunt decat consecinta acestui fapt, si anume ca ai stat de vorba cu diavolul si nefiind intarit duhovniceste, ti-a sucit mintile ca pe ale lui.
Te rog ai mila de tine, si daca cumva te crezi vreun prooroc facut de demonii arhiconi, scoate de la tine toate aceste invataturi care nu sunt decat urgii in sanul Bisericii si in loc sa aduca intelepciune si pace, aduc nebunie si praf.
Dumnezeu sa ne lumineze pe toti!