View Single Post
Vechi 04.08.2016, 20:48:04
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de CristianR Vezi mesajul
Vezi cum ai ajuns la vorba lui Alin? :)
Nu cumva Copăcel era cel ce m-a sfătuit?
AlinB nu putea citi mai mult de un rînd și cu toate astea știia el mai bine tot ce scriam... inclusiv că aș fi troll și că mi-aș bate joc de orotodoxie... deducînd el logic cum nimeni nu-și dădea seama decît el... deși nu era în stare să citească mai mult de un rînd.

Deci nu cred că Alin m-a sfătuit ci că Alin m-a persiflat mereu ironizîndu-mă. De sfătuit m-a sfătuit să scriu maxim 10 rînduri, am impresia, fratele Copăcel.

Poate mă înșel,.. și oricum dacă lucururile ar sta exact invers atunci ar fi la fel de frumos.

Oricum... sfatul respectiv l-am dat mai departe că mie nu mi se potrivea... eu scriu mult dar nu din necredință și ca să mă laud cu ea ci din dorința de a nu da naștere la alte intepretări absurde din ceea ce scriu... adică vrînd să fiu limpede ca să nu stîrnesc amestecări, încurcături, neînțelegeri, dubii, zăbăvnicii, clătiri... prin ceea ce scriu.

Să poată rămîne omul senin și lămurit și bine dispus că a înțeles ceea ce a citit, asta ținteam.

Și crede-mă că nu fac niciun efort scriind. E o bucurie pentru mine pe care aș vrea s-o translatez și celor ce citesc.

Sper ca bucuria Credinței să treacă sticla și să se simtă și la voi... și aș vrea să nu mă laud cu ea căci n-am niciun merit... e un dar minunat la care luăm parte împreună.

Credința vine de sus și e deschisă tuturor....... ''Pe pămînt pace și între oameni bună voire.''

Last edited by vsovi; 04.08.2016 at 20:55:39.
Reply With Quote