View Single Post
Vechi 04.08.2016, 19:37:23
Bublisor Bublisor is offline
Member

Data înregistrării: 28.07.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovi Vezi mesajul
Păi el nu s-ar putea simți complexat și inferior dacă nu are studii superioare și tu ai? Sau poate el se laudă că e un jmecher plin de bani.

Păi dacă dealungul timpului ai refuzat mulți băieți, pe acesta nu-l refuzi doar pentru că crezi tu că ți-a sosit timpul măritișului? Sau de ce nu-l refuzi și pe acesta? Oare din superstiția asta, a sosirii timpului de măritiș, refuzi să vezi că n-are facultate și că tu fiindu-i superioară poate că el nici măcar nu te iubește ci doar te consideră superioară părîndu-i că te poate folosi ca să fie și el mai sus prin tine?.. și tu prin banii lui?

De ce nu vrei să te lămurești dacă îl iubești? Nu zic să te îndoiești de iubirea ta pentru el ci zic să te lămurești dacă nu cumva ''iubirea'' ta sau a lui nu are la baza tot felul de interese și superstiții. Superstiții care defapt nu sunt iubire ci iluzia unei iubiri ajungînd voi amîndoi pînă la urmă într-o capcană a căsătoriei. Și asta pentru că nu vreți să vă lămuriți dacă vă iubiți și dacă sunteți unul pentru altul tot ceea ce vă doriți... tot ce vă doriți după Dumnezeu.
Din cate stiu eu nu se simte complexat de faptul ca eu am studii superioare si el nu. Asa cum bine ati citit in celelalte posturi noi suntem de 8 ani impreuna,eu eram o copila cand am inceput prietenia cu el,am crescut impreuna si faptul cum ma simt alaturi de el,ca imi ofera liniste,implinire,intelegere ma face sa raman in continuare in aceasta relatie.
Nu este un "jmecher" plin de banj,ci doar un baiat modest care a trecut prin multe,nu a avut o copilarie tocmai fericita si care munceste pt a avea un trai decent. Interese nu cred ca sunt pt ca nu e unul mai cu "mot" decat celalalt.
Reply With Quote