View Single Post
Vechi 04.08.2016, 15:33:16
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Copacel Vezi mesajul
Pai atunci du-te la un duhovnic sa le retraga permisul.
Adica na, ultima ta "dogma" este ca citez din semnatura ta:
"toate drumurile spre sfîntul Cer trec direct prin NIP sau via FB."
Deci na, ai nevoie de medicamente.

A da , inca o chestie: Udrea a pompat bani in voi ? Ca sa nu fi facut o spalare de bani negri pe la pucioasa pe acolo.
Va treziti cu DNA ca este intersat de "dogma" voastra.Cine stie poate ajungeti si la puscarie din cauza "martirei".
Să vezi tu ce medicamente o să-mi mai recomanzi cînd o să constați singur că-i musai să treci prin NIP dacă vrei să ajungi un Copăcel în Rai.

Atunci, o să-ți amintești că n-a fost o dogmă de-a mea ci un Adevăr de Credință... a omenirii, după Cuvîntul: ''Îl vor vedea și cei ce L-au străpuns.''.

O să zici ca Vadim (Doamne Iartă-l) : ''medicamente, medicamente, da' halatu', halatu', cît costă halatu?... vă rog retrageți-mi permisu', eu am nevoie de medicamente și n-am luat la timp persiflîndu-l pe Trimisul care mi-a spus și nu am crezut, mi-a tot repetat și nu am crezut...''.

.

Asta-i bună poantă, să te pună boala să crezi că Elena Udrea și-a băgat banii la Noul Ierusalim ca să mă plătească pe mine (mirean din BOR care n-am fost încă pe acolo) s-o scot eu martiră pe forum doar așa din ''texte''... și apoi ca să-i facem noi (eu din BOR și NIP) spălătură la imagine... Păi dacă chiar era așa cum insinuezi tu ascunzîndu-te după coppăcel atunci oare nu ne făceam o mînăstire cît China de mare și o catedrală cît Casa Poporului sau Casa Albă?.. ca să fie mai mare ca și catedrala mîntuirii neamului? Păi ne făceam un chivot cît Taj Mahal-u' ca să se vadă de pe Lună.

Domnul e sărac și nu-i trebe bani, ne-a făcut acolo un chivot mititel ca o floricică, sau ca o floare cu trepte... așa ca o căciulă ce poate fi pusă pe capul unui cubuleț. Știi tu, trebuie să ai capul acoperit dacă chiar ești drept-credincios.

.

Apoi respectiva mea ''dogmă'' nu este o dogmă propriu-zisă ci este defapt o parafrază făcută după celebra zicere foarte adevărată cîndva: ''toate drumurile duc la Roma.''

.

Iar martira e nevinovată că de aia ea e chiar o martiră și uită-te pe FB cît de frumos ține ea post. Deci citiți voi pe FB să vedeți cum anume se ține post cu Adevărat și învățați de la martiră ce înseamnă pocăința. Ea e un fel de Jana D'Harc modernă: tot DNAul și tot binomul i-ar face dosar peste dosar căci nu pot de ciudă cum de mai rezistă la atîtea atacuri de peste tot și nu întră nicicum în panică... păi de aia că Domnul e cu toate desfrînatele și cu toți tîlharii care se pocăiesc!.. darmite atunci cu o fată așa de drăgălașe ca ea? Ei vor întra în Împărăție înaintea voastră iar voi veți reacționa așa ca Vadim: medicamente, medicamente, unde mi-ați ascuns medicamentele?.. dați-mi și halatu'... și halatu', da' halatu', cît costă halatu'?

.

Acuma serios Copăcele, de ce anume o acuzi și tu, că purta poșete și tocuri în an de criză sau că dădea ciocolată copiilor sinistrați din merțan?

Păi avea bani de la soțul... iar asta nu e o vină, să-ți dea soțul bani din afacerile lui supervizate ani dea-rîndul de SRI-ul condus de Maior și de Coldea și de DNA-ul condus de Covesi. Deci nu-i o vină să-ți cheltui banii primiți de la soțul tău.

Iar ea spre deosebire de tine, după cele 6 luni de pușăcrie unde putea să fie executată și molipsită de HIV sau de altceva, la ieșirea din pușcărie și-a cerut iertare poporului român pentru că și-a dat seama acolo că în ani de criză trebuia să nu-și etaleze ținutele de lux ca să sfideze cinic săracii care mureau de foame.

Dar tu nu ai văzut că ea e micuță de înălțime așa ca BOC și atunci musai din complexul ei de inferioritate purta tocuri de 10 cm și ținute de lux și poșete ca să-și trateze cumva complexul respectiv... care e o boală. Deci cu banii respectivi ea defapt își trata o boală foarte dureroasa... se simțea prea micuță, așa cum alții se simt prea urîți cînd au pistrui sau coșuri juvenile, sau au chelie sau sunt prea grași sau prea slabi... și vor ei mult să fie consolați de cineva și în loc de asta primesc dispreț.

Deci dacă n-ai inimă atunci tu nu-ți dai seama că sărmana Elena Gabirela e defapt nu numai o martiră ci o martiră bolnavă de un complex de inferioritate care te poate face foarte trist și deprimat... și iată că de aia soțul ei îi dădea atîția bani... ca ea să poată să se simtă mai normală, mai veselă așa ca toți ceilalți oameni mai înalți necomplexați și netimizi din pricina asta.

Și nu vedeți cum ea mereu își învinge timiditatea și toate complexele și merge înainte indiferent ce-i rezervă soarta? Iată că însfîrșit a găsit Calea cea bună a consolării și se va vindeca înaintea multora. Intrați pe FB să vedeți ce spune, ce face și apoi uitați-vă la voi cei care o tot criticați și o judecați și o scoateți pe ea corupta națiunii așa cum vă îndeamnă puii de viperă și de năpîrcă din interese politice mereu: șo pe ea!

.

Pentru că nu o iubiți nu puteți să vedeți cît e ea de dreaptă și Adevărată în tot ce spune... iar acum e singură dar nu de tot... Domnul este împreună cu tot păcătosul care, vrînd să se întoarcă la viață, strigă după El.

.

Voi credeți că denigrîndu-mă pe mine, mirean din BOR care vă spune adevărul sau denigrînd Lucrarea lui Dumnezeu prin cele 7 Trîmbițe Apocaliptice veți fi auziți, veți fi ascultați... de Dumnezeu?

O să vorbim noi mai tîrziu sau o să vorbiți voi direct cu Iisus... sper că nu prea tîrziu ca să ajungeți ca acel Vasile al Tîrgoviștei care n-a vrut să creadă oricîte i s-au întîmplat așa cum a zis el însuși spre a putea el crede. Nu vreau să mai repet povestea care nu este o poveste frumoasă ci tristul lui adevăr.

Deci cine nu se trezvește la vreme ca să-și dea seama că ''Toate drumurile duc nu la Roma ci la NIP'' se va ''trezi'' ca Vadim strigînd : Doamne ce-am făcut, dac-aș fi știut... iartă-mă c-am fost bolnav... Medicamente, medicamenteeeeeee!... și halatu', halatu' dacă se poate, că aici e cam frig... prea frig.

Last edited by vsovi; 04.08.2016 at 15:50:14.
Reply With Quote