Citat:
În prealabil postat de Igor_Paslusnik
Frate, sunteți biruiți deja. Nu de mine, de Domnul Slavei, care biruiește demonii voștrii.
|
Absolut bineînțeles, asta și mă rog personal, ca Domnul să-mi biruie toate patimile care mai tîrziu vor fi stăpînte de diavoli, dacă nu dispar la timp prin urmarea Domnului... deci toate cele 7 Trîmbițe au fost biruite de Dumnezeu căci altfel n-ar fi fost ele ale Domnului.... sau tu ce ai vrea, să nu ne lăsăm biruiți de Domnul Slavei? Ba ne lăsăm și urmăm Domnului că doar n-am înnebunit să ajungem să fim de partea demonilor sau a celor nemulțumiți sau a celor ce și-au învîrtoșat inimile ca în zilele răzvrătirii urmînd lui Core sau Datan.
Citat:
Dar trebie să vedeți unde să biruiți și unde să vă smeriți.
|
Ce grijuliu ești tu sfătuindu-ne la discernămînt în timp ce îi faci mereu pe sfintele 7 Trîmbițe Apocaliptice și pe poporul lui Dumnezeu demoni și posedați de demoni. Bizar și absurd și mă mir întrebîndu-mă ce fel de gijă este asta a ta?
Citat:
Erezia este păcatul și ea imită adevărul și lumina și fiindcă este minciună, este aducătoare de iad.
|
Categoric... dar nu cred că tu știi ce este aia căci tu însuți prin ceea ce spui mereu ești un fel de eretic destul de smintit deși te dai mare ortodox. Dar invoci erezia la adresa altora pentru a provoca firca și dezinformarea fiindcă vrei să amăgești cititorii că ai știi tu ce este erezia și că ai vrea să-i ferești tu de ea... dar din păcate mie mi-e tot mai clar că tu ești ereticul... mai ales că vorbești tu acuma în numle tuturor ortodocșilor... că îmi vine să rîd. Păi și eu sunt mirean ortodox în BOR și crede-mă că tu nu vorbești în numele meu sau al cunoscuților creștin ortodocși ci vorbești aiurea!
Citat:
Iar eu n-am fugit de Adevărul niciodată, ci L-am ascultat cu ascultare și am primit să biruinesc în El, slujind Bisericii Sale, în care sunt, viez și mărturisesc împotriva nebuniilor voastre.
|
Deci ești vrednic de focul gheenei căci asta ne spune scriptura: ''cine face prost pe fratele său e vrednic de judecata soborului iar cine face nebun pe fratele său e vrednic de foocul gheenei'' Darmite atunci cine face nebun pe sfinți și pe cele 7 Trîmbițe și pe Dumnezeu? Mă cutremur cît de îndrăzneț ești în mîndria și lăundăroșenia necredinței tale și a voastre... deși nu știu cine sunteți aceia voi... căci ortodocșii cu siguranță nu sunt ca tine ci sunt SMERIȚI și duc ei lupta cea bună... pe cînd tu... mă mir, dar cred că doar te-a luat gura pe dinainte și interesele... alea străine de Dumnezeu.
Citat:
În semnătură demaști fără să vrei, ura și neascultarea, mândria și stingerea smereniei din voi.
|
Ce făceam în semnătura mea? În aia veche și în asta nouă?
Păi spuneam că dacă ai Credință (și mă refeream la credința ortodoxă din Mitropolia Clujului) atunci ar fi bine să crezi în Cuvînt... din dragostea și din iubiruie gLumea fără egoism altruist.
Sau acuma ce zice semnătura mea? Păi nu e vorba de noi ci de mine, căci nimeni altcineva decît eu însumi mi-am pus semnătura respectivă... deci e clar că aberezi amestecîndu-i pe alții. Iar eu sunt mirean din BOR. Nu știu de ce nu vrei să pricepi... ei n-au nicio legătură cu ce scriu eu aici pe forum... în sensul că habar nu au ei ce scriu eu aici și habar nu au ei de semnătura mea... dar se pare că iată te doare pe tine de semnătura mea.
Citat:
De unde știi tu că iubirea unei Maici la mănăstire ascunde interese altuist-egoiste? Sau a unui călugăr? Sau a unui pustnic?
|
Păi nu era vorba în semnătură de vre-o mînăstire, de iubirea unei Maici ci era vorba de o patimă a iubirii egoiste care se dă altruistă în tot omul... și am pus asta acolo ca văzînd să ne putem curății fiiind atenți la falsul altruism care vine din alte interese și în general străine de Dumnezeu. Deci de ce te-ai simțit tu în numele altora atacat sau osîndit habar nu am căci nu se referea la nimeni ci era așa, ceva ce ne atacă în general pe toți. Îmi pare rău că te-ai apucat să vezi și să transferi osîndirea patimii din semnătura mea la adresa mînăstirilor sau a Maicilor sau a ce știu eu cui. Nu era la adresa nimănui ci la adresa mea în primul rînd!.. căci eu îmi vedeam semnătura și-mi aminteam de iubirea egoistă care se dă foarte altruistă ca să înșele.
Citat:
Iar dacă nu ascunde iubire și credință cu interese altruist-egoiste, de ce nu urmați credinței Apostolilor și Sfinților Părinți? Și ascultați de demonii lui Mihaela?
|
Mai invoci mult demonii? Păi cine invocă demonii ăla e demonizat... și cine zice Raka sau are drac vorbind despre Trîmbițe se face asemenea celor care ziceau și de Hristos unaîntruna că are drac știind ei că propaganda minciunilor prinde în populație căci frica ce otrăvește memoria colectivă e prin superstiții folosit de satana ca un ''paznic'' ce ne apără de apropierea lui Dumnezeu, deci iată că tu ești cel ce ne ''păzești'' așa cum Basmodeu o păzea pe fata fecioară de măritiș la care a fost trimis și Tobie de către părintele său Tobias. Noroc cu Arhanghelul Rafael care l-a păzit ca să nu-l omoare și pe el așa cum s-a rugat orbul Tobias care orbise sărmanul de la niște găinaț de rîndunele. dar iată că l-a tămăduit la întoarcere Dumnezeu prin Tobie și Rafael ca s-o poată vedea pe frumoasa lui noră... cît de drăgălașă era ca o porumbțiță.
Citat:
De ce vreți să vă osîndiți la iad?
|
Adică eu te fac pe tine la fiecare mesaj prost, nebun, demonizat, gîdilat de satana în fiecare dimineață în care apre Luceafărul pe cer, eretic, sectant și alte acuzații? Nu eu ci tu îți iei mereu această osîndire la iad neștiind ce faci deși eu vreau să te feresc de ea învățîndu-te să citești mesajele celor 7 Trîmbițe Apocaliptice care sunt de la Dumnezeu și nu de la oameni sau de la ce spui tu ca să te convingi singur! Deci tu te osîndești singur pe tine și nu noi pe noi sau eu pe tine!
Citat:
Dacă tu spui că noi, Episcopii, Preoții, Diaconii, crâsnicii, cantorii, toți Creștinii, mădularele lui Hristos, Biserica Sa, mințim și tu și voi nu asculți de noi, atunci sunteți sectă.
|
Dacă și cu parcă... atunci musai trebuie să ies la raport și să-ți dau eu ție raportul în fiecare dimineață sau ei trebuie să facă ce vrei tu doar că pe tine te-a pus dracul să vorbești tu în numele tuturor. Păi de ce te erijezi tu sub adevărul altora? De ce crezi tu că ortodocșii spun ceea ce spui tu nu ei? Eu însumi sunt ortodox din BOR și nu-mi permit să urăsc nici sectanții și nici ereticii deși sunt vrednici de ură în timp tu-ți permiți să urăști și să denigrezi chiar pe cei mai sfinți și cu cea mai puternică credință din BOR căci toate cele 7 Trtîmbițe Apocaliptice au avut și au cea mai puternică Credință demonstrată publică și practic la care au participat mase largi de oamni și vii tu călugărul care contești și negi și susți că sunt demoni și înșelați. Păi nu ți-e rușine? Păi la Petrache Lupu au mers să se vindece o țară întreagă și tu vi să spui că era îndrăcit. La Arsenie Boca la fel. În Oastea Domnului s-a înscris miii de creștini și s-au înflăcărat în credință pînă nu i-a exclus și pe ei un ''binevoitor'' necredincios aa ca tine. La Vladimirești și lla Recea au fost și sunt minuni multe și cu sf. Verginica ce s-a întîmplat mărturisesc toți martorii că a fost real și cum au răbdat prigoana comunistă și tu vii acuma călugărul ''lunatic'' că numai noaptea zici că le-a făcut Domnul pe toate ca să negi cu tupeu toate aceste mărturii? Și cum negi? Ce spui? Bîrfe și zvonuri și diversiuni amenințănd mereu cu erezia, cu sectarisumul, cu demonizarea, cu anatema și afurisenia și că dacă nu ți se supun atunci îi declari tu sectă. Păi cine ești tu să judeci? Ei fi tu vreun apostol pogorît din cer și pus pe cele 12 scaune de judecată? Cine ești tu domnule călugăre foarte necredincios și lăudăros?
Citat:
Trebuie să dovedești minciuna, ca să nu te ferești de ea.
|
Ba e pe dos, trebuie să fii Adevărul cu viața ta dovedind pe Dumnezeu ca să te ferești de minciună!
Citat:
Iar noi nu mințim, fiindcă suntem Biserica.
|
Care voi? Cine sunteți ăia voi? Adică eu cînd stau de vorbă cu tine tu ai impresia că stau de vorbă cu toți episcopii și arhiereii și preoții ortodocși din toată lumea și cu toți stareții și călugării și cu toți mirenii ortodocși din toată lumea? Ba tu minți și minți foarte urît denigrînd și insinuînd la nesfîrșit, dar asta nu înseamnă că ceilalți mint și ei... ei poate cred și sunt smeriți urmînd Domnului... în timp ce tu dai dovadă că ești necredincios, că persiști în necredință și că pentru lăudăroșenie ești capabil de orice minciună și denigrare la adresa lui Miha... cum ai ajuns să-i spui... așa foarte familiar dar invers... adică socotond-o posedată în fiecare dimineață și că amăgește creștinii. Ție chiar nu ți-e rușine?... să minți născocind din interes astfel de bîrfe foarte murdare?
Citat:
Suntem ai lui Hristos și în Hristos.
|
M-aș bucura sincer.
Citat:
Da, eu vă dovedesc minciunile și vă biruiesc.
|
Tu te lauzi mereu... și te osîndești singur la iad.
Citat:
Acum și de fiecare dată. Fiindcă am primit să vă biruiesc.
|
Ai primit să ne biruiești? Eu văd că ți-ai biruit smerenia și credința și că te înfunzi în necredință și lăudăroșenie... asta văd... și te rog să mă ierți dacă îți arăt și ție ce rezultă din mărturisirile astea ale tale îndelungi în care invoci mereu: erezii, secte, demoni, posedări... și tot felul de răutăți și bîrfe născocind adevăruri pe care le propagi de parcă ar fi real că cică le-ai știi tu că sigur așa sunt cum minți tu ca naivul.
continuare mai jos