View Single Post
Vechi 01.08.2016, 15:30:53
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Igor_Paslusnik Vezi mesajul
Acum am văzut pozele...

Nu sunt de acord cu poza cu datul palmei ăleia... Sunt destul de pălmuiți de demoni, sărăcuții, ei, cei de acolo, nu trebuie să mai punem și noi prostii, sub formă de glume.
Așa este, sunt pălmuiți de mulți dar mă întreb, tu nu te simți printre pălmuitori căci altceva n-am auzit de la tine decît: demoni, satană, lucifer, secte, erezi, bîrfe și insinuări bolnave vrednice de antihrist și tot felul de minciuni lansate ca adevăruri evidente... deci lasă pozele simpatice ale lui Copăcel și privește la ce ești în stare să scrii tu.

Citat:
Unii, mai neputincioși, iau în serios poza aia, ne hulesc, ne arată cu degetul, că am fi violenți, Doamne ferește, nu, nu suntem violenți sub nicio formă, aia-i poză și glumă de foarte mult prost gust.
Dar denigrarea ta la adresa lor ce este? (Iar denigrarea, ca și crimă morală și duhovnicească, este mai rea decît crima reală și pălmuirea trupească căci lansează niște bîrfe și niște propagande vrednice de satana)

Dar, prietene Igor, dacă voi (îia cu care te simți împreună sau pe care îi reprezinți) vă socotiți mai presus, mai drepți, mai iubitori, cu o dreaptă credință mai dreaptă și mai Adevărată, atunci mă bucur pentru tine și pentru voi și spun că Domnul Iisus Hristos și Cuvîntul șui Dumnezeu nu a chemat și nu cheamă drepții la pocăință ci oile cele pierdute și rătăcite de prin lume... așa că dacă voi chiar sunteți atît de vrednici precum rezultă din ceea ce ai scris tu despre voi că privegheați și că vă rugați non stop și mai ales noaptea, atunci cu adevărat nu trebuie să vă faceți probleme ci voi o să-L întîmpinați pe Domnul Iisus ca cei mai pregătiți dintre ucenici așa că nu știu de ce apropierea Apocalipsei ți-ar crea ție sau vouă o atît de mare panică așa cum le crează sectanților care vor să o grăbească sau să o întîrzie de parcă ea ar fii un fel de potop mai rău ca precedentul de pe vremea lui Noe, în care ar muri, spre deosebire de cel vechi, la grămadă, și sfinții și păcătoșii și toate ființele, bune, rele, curate și necurate fără pic de discernămînt. Păi o astfel de credință în potop și în judecata lui Dumnezeu e demnă de un ateu convins și nu de un credincios!

Iar de pocăit, oare nu a iertat Dumnezeu tîlharului de pe cruce într-o clipă de regret și de trezvie? Dar pe alții, cît de ușor i-a iertat? De exemplu slăbănogului sau orbului sau chiar Lui Petru și Lui Pavel, cît de ușor i-a iertat?

Deci crezi tu că oamenii chiar n-or să aibă vreme de Pocăință dacă dă Apocalipsa buzana peste ei?

Citat:
Iar poza cu "trâmbițele nu sunt oameni", de corect, așa este, nu sunt oameni, sunt instrumente muzicale de suflat... dragii de ei, ce face ura și mândria cu oamenii...
Exact, sunt uneltele lui Dumnezeu prin care suflă Dumnezeu... dar nu cu ură și mîndrie cum insinuezi și așa cum crezi tu pomenind mereu draci, demoni, diavoli, satane, secte, eresuri, plăceri trupești, posedări, bîrfe și alte minciuni ci suflă cu drag prin ele chemînd la pocăință și la viață veșnică întru Împărăția Cerurilor... dar nu îi cheamă pe drepți ci se bucură de drepții care sunt drepți și care au credință ortodoxă dreaptă și sfîntă... ci îi cheamă pe păcătoșii ca mine sau ca și alții... ca să ne vindece așa cum i-a vindecat pe care vrei tu din scripturi fără să se scîrbească de ei.

Last edited by vsovi; 01.08.2016 at 15:33:07.
Reply With Quote