Citat:
Citești din Domnul, din Noul Testament, nu din scrierea lu' Miha.
|
Nu-i scrierea ei ci ea scrie ce îi dictează Domnul. Nu o tot fă vicleană și mincinoasă Igore dragă în timp ce folosești un diminutiv prietenesc familiar.
Nu e scriitoare și nu născocește ea ce este scris acolo... nimeni n-ar putea născoci așa ceva. Nu te mai ridiculiza singur prin necredința și prin tacticile tale viclene și prin logica ta absurdă. Nu ține cu mine.... și nu ține cu nimeni pînă la urmă căci Dumnezeu îi apără pe toți cei ce Îi cer asta.
Citat:
Din oamenii plini de Domnul, din Noul Testament.
|
Nu contestă nimeni puterea Apostolilor.
Citat:
Că-s mai tari ca Miha. Sunt adevărați. Mihaela e falsă, mai precis, înșelată.
|
Precis or fi mai Tari ca Mihaela dar astăzi Domnul nu prin ei grăiește și nici n-a grăit vreodată prin cineva ce grăiește prin cele 7 Trîmbițe Apocaliptice... Păi Domnul merge înainte și nu stă... și nu s-a oprit Biblia și Dumnezeu din Cuvîntat și împlinește Apocalipsa și-și pregătește popor întru venirea Sa.
Citești din Sfinții Părinți, că și ăia sunt plini de Domnul. De Duhul Sfânt. S-au sfințit prin pustiuri, prin peșteri, plângând până la pragul morții. Plini de iubire. Postind până se uscau. Așa venea Domnul Duhul Sfânt și le mai dădea câte o rază de har ca să înțeleagă Scripturile. Când deveneau ca pruncii, că spune
"ai ascuns acestea de cei înțelepți și pricepuți și le-ai descoperit pruncilor." - Matei 11, 25
Mai citesc dar mai rar. Mi-e suficient ce citesc din Cuvînt pentru că sfinții de care vorbești grăiesc și ei de asemenea în Cuvînt și Mihaele scrie în Carte.
Citat:
Ce mai face Mihaela? Dimineață primește vizite, nu?
|
Da, primește vizite în diminețile adînci, de sfintele sărbători sau în Duminici și scrie în Carte ceea ce i se dictează... deci nu în fiecare zi.
Mai întrebi mult același lucru? Ești greu de cap sau doar te prefaci?
Citat:
"Noaptea și ziua ne rugăm cu prisosință, ca să vedem fața voastră și să împlinim lipsurile credinței voastre." - I Tesaloniceni 3, 10. Să te gândești ce-i aia prisosință...
|
Din preaplinul inimii vorbește gura și scrie inima... deci voi cum puteți? (știi tu, denigra la nesfîrșit și fără rușine)
Citat:
"Și lăsându-i, a ieșit Iisus afară din cetate la Betania, și noaptea a rămas acolo (în pustiu). Dimineața, a doua zi, pe când se întorcea în cetate, a flămânzit;" - Matei 21, 17-18. Na poftim...
"slujind noaptea și ziua în post și în rugăciuni." - Luca 2, 37. Deci și ziua și noaptea, trebuie să slujim în post și rugăciuni. Da nu mai avem pauză?
Mai o cafea, ceva? Un croissant, nu?
Mai un meci, un filmuleț pe internet, ceva, nu?
Laso-n colo', Dumnezeu nu ne vrea habotnici, nu? Toată ziua și toată noaptea? Hai sictir, nu?
|
Iar te lauzi, deci degeaba te lauzi că slujești tu sau cu slujirile altuia sau a altora... nu pricepi că acolo e o sfîntă Mînăstire și nu numai cetate? Ei bine ei nu se laudă ca tine.... tu te lazi mereu dovednid că ce?
Că a pătruns acest duh al lăudăroșeniei, îngîmfat și semeț în toate mînăstirile și în toată ortodoxia? Păi nu ei se laudă ci tu te lauzi de parcă v-ați lăuda împreună. Așa ceva Dumnul Iisus n-a făcut... El este smerit și Blînd cu inima și așa ca El sunt și Apostolii și sfinții și drepții și așa au fosz și sunt toate cele 7 Trâmbițe Apocaliptice. Tu te lauzi că ce?
Citat:
"Învățătorule, toată noaptea ne-am trudit și nimic nu am prins, dar, după cuvântul Tău, voi arunca mrejele." - Luca 5, 5. Deci ce face noaptea un creștin? Se trudește, se ostenește, lucrează mântuirea lui...
|
Păi ăia nu erau decît niște vameși și niște pescari păcătoși care își vînau ceva de mîncare deci nici pe departe nu-și lucrau ei mîntuirea pescuind ci își lucrau pentru nevoile trupești... Domnul i-a chemat să-L urmeze și după ce i-a mîntuit, i-a vindecat, i-a curățit de păcate, i-a învățat, i-a pregătit, abea apoi i-a făcut apostoli și abea după ce le-a Trimis pe Duhul Sfînt și-au lucrat ei mai departe mîntuirea... și a lor și a altora. Tu vorbești destul de aiurea amestecînd și răstălmăcind totul spre a ta pierzare. Iar asta vine din necredință și lăudăroșenie...
Citat:
"stăruiește în cereri și în rugăciuni, noaptea și ziua." - I Timotei 5, 5. - Iar cu stăruința... Iar noaptea... Iar ne rugăm ??? Stăruim, auzi acolo. În cereri. Și rugăciuni. Dar rugăciunile nu sunt cereri? Sau sunt cereri? Sau cum? Ei, taine, maică, taine... nu? :)
|
Iar te lauzi... ai grijă că lăudăroșenia și necredința sunt patimi grele.
Citat:
"Și sculându-se noaptea, a luat Pruncul și pe mama Lui și a plecat în Egipt." - Matei 2, 14. Na... Fuge Iosif noaptea. Cu Iisus Hristos în brațe. Măi Iosif ăsta-i culmea... Se împiedică prin bolovani, poate vreun șarpe, n-o putut și el să plece ziua? Sau dimineața... Nu? Dimineața ! În schimb el pleacă noaptea... Cu Creatorul Universului. În brațe. Noaptea. Nu? Mai bine ziua, nu?
|
Păi se ascundea de poterea Irozilor. Dar ai ce ai tu cu dimineața... Dacă e dimineață e de la diavol. că satana e lucifer și gata cine se trezește de dimineață e șerpilian. Păi tu ești mai smintit ca Lorin Fortuna care aduce ode satenei susținînd că e un spirit bun. Tu susții că diminețile sunt rele. Păi ești tu de crezut atunci cu toate citatele și argumentările tale?
Citat:
Oh, vai de voi... De ce nu veniți înapoi în Biserică? Vă chem, hai veniți.
|
Păi eu sunt în BOR iar ei n-au plecat nicăieri ci au fost excluși din pricina necredinței Ierarhului care nu a crezut nici după ce și-a pierdut piciorul așa cum a proorocit ci abea după ce a murit cînd stupoare: A trebuit să se înfățișeze înaintea Domnului și ce să vezi, Domnul grăia prin Trîmbuța Mihaela care scria... și atunci să vezi rușine înainte sființilor îîngeri... a plîns mult pînă s-au înduioșat cerurile și l-a Iertat Domnul. E scris și asta în Cuvînt, l-a iertat entru rugăciunile poporului Său.
Mă întreb cînd vei căuta să te documentezi și să te pui la punct și să te lămurești în loc să vii cu idei de arici pogonici că dimineața nu e bună că diminețile sunt luciferice, doar nopțile sunt bune ... și celelalte insinuări și diversiuni și spurcăciuni în care crezi la adresa ei... adică niște bîrfe murdare pe care le născocești și le lansezi ca să prindă ele în subconștientul colectiv de frica anatemelor sau a propagandelor sau a acoperiților din serv-vicii.
Păi de ce ți-e frică? Spune cinstit de ce ți-e frică și groază că ar putea să fie Adevărat Cuvîntul lui Dumnezeu de la Pucioasa și cele 7 Trîmbițe să fie totuși Îngeri-Oameni sfinți Trimiși de Dumnezeu la oameni ca să-L mărturisească prin Credința lor?
Păi ți-e frică fiindcă atunci s-ar putea să fii nevoit să citești și altceva și iată lenea duhovnicească se pare că te-a biruit. Spui tu: Mai bine să înfierăm și să etichetăm și fata, am scăpat...
Păi dacă ție ți-e lene să-ți lucrezi discernămîntul de ce vrei ca și altora să le fie la fel de lene ca ție încît să osîndească fără argumente pe oricine, așa la grămadă și en-gross în ideea că ''nu poate fi Dimnezeu decît demonul care se arată și șoptește oamenilor. '' Păi caută tu dacă ai mai citit undeva un asemenea Cuvînt sfînt care să fie în conformitate cu Toată Scriptura... ar putea cineva după părerea ta să născocească și să scrie așa ceva dacă n-ar fi Dumnezeu?
Dă-ți singur răspunsul. Eu n-am mai auzit să existe de la întemeierea lumii și pînă azi un asemenea mare Dar și tu zici că nu e bine să credem? Dar cine ești tu?
Eu zic că e bine să credem fiindcă am citit și Biblia și din sfinții părinți și din cele 7 Trîmbițe Apocaliptice și cred că sunt de la Același Dumnezeu... de la Tatăl sunt scrise prin Hristos în Duhul Sfînt. Amin.