Citat:
Uite, îți voi dovedi în harul dat mie de la Sfântul Botez, de când eram mic, că Mihaela asta a vostră, proorocița Mihaela, e vizitată de demoni, care o posedă gingaș, cu atenție, în fiecare dimineață și îi dau cuvânt care o întărește să stea departe de Biserică.
|
Eu văd că pe tine te posedă minciuna propagandei în permanență și nu în fiecare dimineață... că doar ți-am mai spus că nu în fiecare zi primește Cuvînt de la Dumnezeu ci în Duminici și Sărbători sau înainte de ele pentru pregătirea lor temeinică. Mă mir că-ți permiți să faci astfel de afirmații gratuite doar ca să te aflii în treabă și să te dai mare.... crede-mă că bîrfa, minciuna, denigrarea, născocirea lor și propagarea lor sunt vrednice de satana și nu de un creștin botețat și încă ortodox. Și nu e Mihaela mea sau a noastră ci e Trîmbița Domnului nr. 7.
Citat:
Deci evenimentul are loc dimineață, da? Tu spui !
|
Da așe spun fiindcă așa scrie în Cuvînt.
Citat:
Dimineața primește sora Mihaela, grăiri de taină... da?
|
Da, dar nu în fiecare dimineață așa cum ți-am spus mai sus. Deci este scris și eu cred exact așa cum este scris.
Adică diversiunea ta... vrei să spui
Citat:
"12. Cum ai căzut tu din ceruri, stea strălucitoare, fecior al dimineții! Cum ai fost aruncat la pământ, tu, biruitor de neamuri!
13. Tu care ziceai în cugetul tău: "Ridica-mă-voi în ceruri și mai presus de stelele Dumnezeului celui puternic voi așeza jilțul meu! În muntele cel sfânt voi pune sălașul meu, în fundurile laturei celei de miazănoapte.
14. Sui-mă-voi deasupra norilor și asemenea cu Cel Preaînalt voi fi".
15. Și acum, tu te pogori în iad, în cele mai de jos ale adâncului!"
Isaia 14, 12-15.
|
Te pomenești că dacă Lucifer asemănat cu Luceafărul sau cu steaua de dimineață a căzut din dreapta credință devenind satană înseamnă după mintea ta că Domnul Iisus înviind în dimineață adîncă a treia zi după scripturi poate fi confundat cu satana dacă a venit să plinească scripturile pentru timpurile de astăzi? Sigur că poate, cum să nu poată... deci Iisus și nu satana este cel care vine dis de dimineață pe cînd încă soarele nici nu a răsărit ca să îi șoptească la ureche Cuvîntul Său. Ea îl aude și îl scrie în carte și tu spui că e de la satana fără măcar să-L citești bazîndu-te în necredința ta pe propagandă așa ca orice fraier care preferă să fie orb ca să rsăpundă alții pentru el... mul-umindu-se să dea în cap la grămadă și să calce la grămadă pe tot ce-i iese înainte... vai lui șerpilianul, vorba lui Lorin Fortună, alt mare căzut în ispită.
Citat:
Minunat. Acum citește mai departe, trezire:
|
citesc, citesc, nu-ți fă probleme.
Citat:
"în zilele acelea, Iisus a ieșit la munte ca să Se roage și a petrecut noaptea în rugăciune către Dumnezeu. Și când s-a făcut ziuă, a chemat la Sine pe ucenicii Săi și a ales dintre ei doisprezece, pe care i-a numit Apostoli." - Luca 6, 12-13.
|
Deci El a petrecut noaptea în rugăciune și nu ucenicii care dormeau rupți de somn pe unde apucau... încît Domnul i-a mustrat că s-au lăsat biruiți chiar în timp ce Iscarioteanul aducea oștile împărătești să-L aresteze.
Citat:
Deci ce fac noaptea creștinii? Se roagă. Toată noaptea o petrec în rugăciune? Toată noaptea... Așa scrie...
|
Ba scrie că Iisus o petrecea în rugăciune iar ucenicii și creștinii dormeau. Așa scrie și nu cum vii să te lauzi cu privegherea altora.
Citat:
Acuma desigur, după putere, fiecare. Dumnezeu nu se supără, primește oricât îi dai.
|
Aha, deci nu osîndești că ar domi și proorocița Mihaela peste noapte sau că prin Verginica grăia Domnul în timp ce ea se afla în somn profund.
Citat:
Apoi zice: "pe ucenicii Săi și a ales dintr ei, doisprezece, pe care i-a numit Apostoli". Deci ucenici avea mulți. Foarte mulți. Din aceia mulți, și-a ales 12, și i-a numit Apostoli.
|
Da.
Citat:
Da' restul ce sunt? Ucenici pe mai departe, sigur.
|
Ba te înșeli, pe cei 70 de Apostoli pe care i-a trimis în toată lumea, afară de cei 12 de ce vrei să uiți... Iar fiecare Arhiereu sau Episcop are practic funcție de Apostol așa că am impresia că răstălmăcești scripturile spre a ta pierzare...
continuarea mai jos