Citat:
În prealabil postat de Igor_Paslusnik
Da, Amin zic ție, îndrăznesc ! Vai de tine ! Vai de voi !
|
Eu în locul tău m-aș gîndi la mine însumi... și nu aș îndrzni de m-aș crede Domnul Iisus care mustra Caperaumul fiind tocmai eu cu musca pe căciulă și cu mîța în sac... căci la tine și pentru voi sunt valabile astăzi Vaietele Domnului : âVai de tine, Horazine!,â a zis El. âVai de tine, Betsaido! Căci, dacă ar fi fost făcute în Tir și Sidon minunile care au fost făcute în voi, de mult s-ar fi pocăit, cu sac și cenușă. De aceea vă spun că, în ziua judecății, va fi mai ușor pentru Tir și Sidon decât pentru voi. Și tu, Capernaume, vei fi înălțat oare până la cer? Vei fi coborât până la Locuința morților; căci dacă ar fi fost făcute în Sodoma minunile, care au fost făcute în tine, ea ar fi rămas în picioare până în ziua de astăzi. De aceea vă spun că, în ziua judecății, va fi mai ușor pentru ținutul Sodomei decât pentru tine.â
Citat:
Hristos îmi spune în Scriptură să îndrăznesc, că El a biruit lumea.
Asta da. Asta e foarte bine să îndrăznești.
|
Citat:
Și pe demonii i-a biruit și noi îi biruim la fel, mereu, în har, ascultând de Domnul și poruncile Lui dulci pentru suflet și amare și acre pentru trupul dorit de plăceri, încântări și slavă deșartă.
|
Foarte bine ar fi să și faci, nu numai să zici în timp ce ești stăpînit de necredință și înșelare... nu e vina ta ci ești păcălit de propaganda vicleană care a îngrozit memoria colectivă.
Citat:
Amin zic ție, că am putere să calc peste șerpi, balauri, scorpii, ale mele și ai altora și peste toată puterea întunericului și cum am călcat până acum, voi călca și de acum încolo, toată viața, cât stau cu Domnul.
|
Nu te lăuda căci lăudăroșenia vine de la cel rău... mai bine roagă pe Domnul să te lumineze ca nu cumva în trufia cu care umblii să calci deavalma la grămadă împreună cu șerpii și scorpiile și puii de vipere și de năpîrci și peste sfinți și prooroci ... așa cum faci de ceva vreme călcînd peste cele 7 sfinte Trîmbițe Apocaliptice sau peste ultima, a 7-a a cărui Cuvînt este mai mare decât al tuturor celor 6 Trîmbițe care au trîmbițat pînă la ea de la Dumnezeu.... dovedind prin asta cît de bine a prins în tine propaganda încît te-a legat și te-a băgat în temniță grea făcîndu-i să-i slujești ca fraierul.
Citat:
Dar odată ce calc balaurii tăi, te rog, tu să nu-i bagi înapoi în sân la tine și să te îndulcești din nou cu ei, că nu vei mai avea cuvânt de îndreptățire la Sfânta Judecată.
|
Cine ți-a cerut ție să calci balaurii altora? Păi ceea ce tu numești balauri, pentru mine sunt sfinți pentru că o dovedesc toate faptele lor și toate mărturiile celor care au asistat la minunile și la viața lor sfîntă deci tu cînd îi faci balauri o spui din propagandă... așa ca omul păcălit care spune și el ceva fără niciun argument crezînd că dacă pune etichete de balaur celor 7 Trîmbițe atunci musai o să-i dea cineva dreptate.
Ei cred că ar fi bine să calci peste balaurii necredinței tale... căci sunt sătul de competența asta care vine mereu să-ți scoată paiul din ochi în timp ce în al său propriu șade bîrna cît stîlpul de telegraf, telefon, radio, internet... propagandă... pentru interese străine de voia lui Dumnezeu.
Citat:
Deci oare tu vei îndrăzni să lepezi erezia și minciuna și să urmezi Domnului Hristos Iisus în Biserica Sa ?
|
Tu spui că e erezie și minciună în timp ce toate mărturiile oamenilor care au asistat la toate minunile celor 7 Trîmbițe te contrazic. Și atunci îți spun să le transmiți celor care te-au trimis așa: ''Iar Iisus raspunzand le-a zis lor: "Mergeti si spuneti lui Ioan cele ce auziti si vedeti; orbii isi capata vederea, schiopii umbla, leprosii se curatesc si surzii aud, mortii inviaza si saracilor li se propovaduieste!''
Citat:
Acum voi dovedi fățărnicia și nebunia ta și a voastră.
|
Asta-i bună... e bună gLuma. Numai că e trist să te aflii în situația ta... din păcate.
Citat:
Vei afla Adevărul, ia seama să îl urmezi, iar dacă nu Îl vei urma, te va lăsa Dumnezeu în nebunia minții tale și vei fi tu singur de sine osândit.
|
Mă întreb cînd Îl vei afla tu stimate coleg... pe Adevărul căci dacă spui că de la 15 ani ești călugăr și că ai fost botezat de mic atunci e chiar trist să nu-L fi cunoscut atît de multă vreme deși erai în sînul Lui. Eu cred că doar te-a păcălit propaganda ca să te apuci să scoți ''dracii'' (sfinții, drepții și proorocii) din credincioși.
Te crede bola ta cea rea... că văd că și ție ți s-a pus pata pe sfinți, pe poporul lui Dumnezeu și vrei să mă mai și tem, eu care cred în ei. Mai bine te-ai teme tu de Dumnezeu decît să încerci să mă sperii cu fleacuri absurde... cu boala aia ce-ți vine din propagandă că văd că și tu ești tare îngrozit încît le dai apă la moară. Vezi să nu te ducă pe apa Strîmbetei.
continuarea mai jos