Citat:
În prealabil postat de GMihai
Da ce, tu vrei să zici că ai citit din Cartea lui Mormon măcar un an ? Ca să stăm de vorbă la concret....
|
N-am citit nici coranul și nici cartea lui Mormon, pentru că nu am nevoie... Găsesc tot ce am nevoie pentru mîntuirea mea în Biblie și în Cuvîntul lui Dumnezeu și în cărțile sfinților și în mesajul divin al celor 7 Trîmbițe Apocaliptice.
Am înțeles ce ne spune coranul și l-am respins fiindcă e plin de minciuni și absurdități iar cu cartea mormonilor n-am avut tangență pentru că nu mi-a recomandat-o niciun sfînt și nici altcineva...
Însă tu vrei să mă prinzi ca avocatul (diavolului) că dau sfaturi altora pe care eu însumi nu le aplic.
Păi le aplic din moment ce eu știu că coranul sau cartea Mormonilor nu-mi este de folos în timp ce Cuvîntul lui Dumnezeu îmi este. Știu asta fiindcă eu am discernămînt... în dar de la Dumnezeu care a lucrat minte bună în capul meu cel atît de prost... ca al musulmanilor sau al mormonilor dacă nu mai prost.
E bine să știi în Cine să crezi și ce cărți sunt Adevărate și care din ele au fost scrise de la adevăratul Dumnezeu. Dacă nu știi atunci cauți să te lămurești și să te sfătuiești cu cei în care ai încredere... dar pînă la urmă îți dai seama că doar nu e greu să deosebești între Lumină și ''întunericul gLumii'', între îngeraș și demon, între fiii lui Dumnezeu și cei ai oamenilor, între poporul lui Dumnezeu și celelalte popoare sau între grîu și pleavă și neghină. E bine să ai discernămînt bun ce vine din Credință ca nu cumva să ajungi să-ți crești ca prostul în inima ta altceva decît grîu curat care dă roadă bună mai departe în Împărăția Cerurilor. Un bob dă rod 30 alt bob 60 și altul 100... de copii ucenici care ajung sfinți iubiți mult de Dumnezeu.