View Single Post
Vechi 27.07.2016, 19:00:31
Igor_Paslusnik's Avatar
Igor_Paslusnik Igor_Paslusnik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2015
Locație: Biserica. Creștin al Bisericii primare, cea fără erezie, numită politic după anul 1054: Ortodoxia
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovi Vezi mesajul
dacă tu persiști în a fi rupt de VIȚĂ... de Dreapta Credință și de Cuvîntul lui Dumnezeu. Rupt fiind te vei duce în iad împreună cu ei.
N-am fost rupt niciodată de Biserică. Voi sunteți rupți. Ți-am dovedit și în acest răspuns, această postare că eu sunt în Biserică și tu ești înafara ei. Deci nu mai sta afară de Biserică. Întoarce-te în Biserică, ca să te mântuiești.
Citat:
Ți-am mai spus că eu mă spovedesc mai des ca tine... dar asta nu e treaba ta ci e o taină așa că eu sunt în Biserică pe cînd unii, nu dăm nume, chiar dacă li se pare că sunt, defapt sunt pe dinafară.
Spovedania se face doar la preoții și episcopii Bisericii, precum ți-am dovedit în Biblie. Nu te spovedești mai des decât mine, fiindcă tu nu te spovedești celor unși prin harul Duhului Sfânt și prin punerea mâinilor mai marilor, cum spune versetul. Tu te "spovedești" aerului, fără comuniune, și îți oferă demonii gâdilări la minte și te mint că ești iertat. Dar ești cu un pas mai aproape de iadul cel veșnic. Întoarce-te.
Citat:
Nu sufăr de nicio boală... din mila lui Dumnezeu... doar patimile cele vechi mă mai chinuie mereu dar asta mi se trage de la păcatele tinereții și nu au legătură cu ce crezi tu decît cu pofta mea cea rea.
Erezia e o boală sufletească, pe care Domnul o rabdă cu dragoste, fiindcă nădăjduiește minunat în îndreptarea lor, le dă zile multe de pocăință, doar-doar se vor întoarce în Biserică. Iar dacă nu, îți dă răsplătirea faptelor bune, aici pe pământ, fiindcă în veșnicie moștenești, erezia în care ai stat pe pământ.
Citat:
Așa că nu trebuie să mă ''pocăiesc'' în sensul în care vrei dumneata adică să mă lepăd de Dumnezeu în școala ta de reeducare forțată ce seamănă cu școlile din timpul regimului comunist, școala de la Gherla și de la Pitești.
De ce minți? Hai nu exagera, nu fi copil. Nu te-am atins cu nimic. Ce fac aici, e doar chemare, arătare, mărturisire, nu te oblig cu nimic, te sfătuiesc, și niciodată n-o să-ți fac rău fizic, fiindcă te iubesc. Vreau doar să lepezi ereziile, să iubești Biserica, să revii în ea. Hai vino, revino, vrei? Vino la Hristos și Sfinții Lui, Apostolii, episcopii, preoții și diaconii Lui. Te așteptăm. Te dorim.
Citat:
Nu mulțumesc, nu cred că trebuie să mă lepăd de Cuvîntul lui Dumnezeu ci cred că poate tu ar trebui să te lepezi de propaganda minciunilor și denigrărilor făcute la adresa lor ca să pună fraierii botul.
Să știi că nu ai să te mântuiești, dacă te prinde moartea afară din Biserică, plin de ură împotriva ei și a episcopilor și preoților și diaconilor. Iubește-ne. Întoarce-te.
Citat:
Ba da, da, numele cel nou al Domnului Iisus Hristos este Cuvîntul Lui Dumnezeu și El va cîrmui toate neamurile.
Ba nu, dacă-ți spun că nu, Cuvântul lui Dumnezeu este numit și acum, nu va mai numit încă odată cu același nume, îl are deja. "La început era Cuvântul, și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul."
Și desigur El, Hristos, cârmuiește acum deja toate neamurile. Sunt creștini (ortodocșii) și în America, Rusia, China, Nigeria, etc. Dar nu obligă pe nimeni, cu nimic, Domnul. Iar după Înviere și Judecată, pe aceia care n-au vrut să audă de El și nu vor să-L vadă, ereticii, păgânii, ateii, etc., îi va pune la un loc, special gătit pentru demoni, iadul, fiindcă asta au ales. Tu să nu alegi iadul, te rog în numele Domnului.
Citat:
În Biblia mea așa scrie și au așa cred așa cum este scris și confirmat de Dumnezeu nu de tot felul de ''binevoitori''
Minunat. Și eu fac la fel. Atunci leapădă pe demonii "binevoitori" de la pucioasa și vino pe drumul spre mântuire. Și te vei mântui. Altfel, te vei osândi.
Citat:
care vin să vîndă castraveți la grădinar. Nu, ''mulțumesc'' pentru interpretarea ta absurdă a Apocalipsei.
Răspunde-mi te rog la cele 7 posturi, unde ți-am cerut prezența și răspunsul.
Citat:
Dumnezeu recunoaște și aduce recunoștință lui Dumnezeu, la fel Harul Duhului Sfînt înmulțit prin trezvie...
Da, Sfânta Treime, este în cunoștiință de Sine Însăși, că sunt aceași ființă. Dar nu aduc sau readuc, recunoștiință, că El este Cel ce este, se cunoaște în cunoștiință, nu are nevoie să se recunoască în recunoștiință, că nu se uită, nu se pierde.
Nu știi ce vorbești. Nu știi nici ce vorbesc eu. Îți va da Dumnezeu har și vei știi, când vei veni, reveni, în Biserică.
Atunci vei știi ce-i harul, că dacă ai știi, ai simții și ai știi în har, că la pucioasa sunt demoni. Și ai fugi de acolo și dacă ai știi apoi să lucrezi cu harul, ai căuta să alungi demonii de la pucioasa.
Citat:
deci nu se prea vede că ai fi treaz cu Adevărat ci că ești păcălit de propagandă și crezi în minciuni
Că ești orb, de-aia nu vezi că sunt în Adevăr. Că tu nu vrei să vi în Adevăr. Da, mereu vor demonii să mă păcălească cu diverse jucării, că sunt jucăuși, dar n-am nevoie de ei sau de ale lor. Și niciodată n-am crezut minciunilor lor. Și orice gând îl cercetez cu multă rugăciune, și-l îmbrac cu dragoste și-l disec, să caut pe Hristos în el. Și fug jucăușii, zici că n-au fost... În Biserică nu a fost niciodată propagandă, nici politică, decât mântuirea Mântuitorului, de care fie și tu să ai parte, dacă vei fi mădular al Bisericii Sale, arătându-te cu rușine înaintea preoților Săi, apostolilor Săi, cerând dezlegare de păcatele căderilor tale și hulirilor. Te va ierta Domnul și te va mântui.
Citat:
aducînd și tu denigrare Cuvîntului ca un fel de jertfă lui Dumnezeu.
Niciodată nu am denigrat Cuvîntul. Fiindcă sunt creștin. N-am hulit. Am păcătuit da, dar nu împotriva Duhului Sfânt, nu vreau să ies din Biserică, să cred erezii de pucioase, sau protestante, lutherane, calviniste sau altele. Doamne ferește.
Citat:
Eu văd că asta demonstrezi...
Cum să vezi dacă ești orb? Dacă erai în Biserică vedeai unde-i lucrarea demonică și căuta-i s-io alungi și să vindeci, sau să fugi de acolo, ca să nu tragă pe căi greșite.
Citat:
și atunci de aia ți-am spus că pînă la urmă tu te vei trezi vrei nu vrei căci așa scrie în Apocalipsă că Îl vor vedea și Îl vor Cunopaște și cei ce L-au străpuns.
Sunt mai treaz decât ai fost tu vreodată. Te iubesc mai mult, decât te-ai iubit tu vreodată și voi avea răbdare cu tine, până alungi demonii de la pucioasa.
Citat:
dar să știi că Dumnezeu se arată și păcătoșilor care cred și vor să se întoarcă din căile lor cele rele, El nu are atît de mari pretenții cum îți închipui tu,
Nu are pretenții mari, așa e, zice: "Fiule, dă-mi inima ta". Nu se arată la oricine, oricui, oricând, că: "Fericiți cei ce n-au văzut și au crezut". Hai dă-i inima ta Domnului și întoarce-te în Biserică, biruiește demonii de la pucioasa, că îți vor sufletul în iad.
Citat:
pescari păcătoși Apostoli și trimișii Săi deci nu-ți fă probleme că numai marilor nevoitori și asceți se arată... se arată și aude pe oricine îl strigă vrînd să scape din capcana păcatului și a minciunii.
Acei pescari, au avut cu adevărat potențial de mari asceți și nevoitori, de aia i-a ales pe ei, cu atenție, din mulți ucenici ce-i avea, și ia numit Apostoli, doar pe unii, puțini. Nu toți sunt Apostoli, ai aflat deja din verset. Simon Magul vroia și el să fie apostol, dar a ajuns primul eretic.
Citat:
Dacă ai ochi duhovnicești deschiși prin darul credinței
Mai degrabă inimă, simțire, dorire, trăire duhovnicească, care nu vine din credință, ci din dragoste. Tu nu ai nimic din acestea, dacă ai iubi Biserica, ai ieși din pucioasa și ai veni în Biserică.
Citat:
atunci încet încet le vei vedea pe toate așa cum toate animalele și dobitoacele
Nimic duhovnicesc nu poate fi în animale. Duhul Sfânt când intră în animale, nu le face duhovnicești. Duhovnicia e specifică omului, pentru curățirea, luminarea și îndumnezeirea lui.
Vorbești lucruri dibolice. Oprește-te. Ieși din orbire, pleacă din pucioasa, altfel nu ai să te mântuiești. Vino acasă.
Citat:
continuarea mai jos
Nu, continuare, ai promis că-mi răspunzi la cele 7 posturi, la care te-am chemat să răspunzi.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.

Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice.
Biblia
Reply With Quote