Slavă Ție, Doamne, slavă Ție !
Da, se poate să aperi credința ta.
Îl rog pe admin, să te lase aici, nebanat, cu o singură condiție: să vorbești numai cu mine !
La nimeni altcineva să nu mai răspunzi, decât numai mie. Dar întâi, umple-te de iubire, și hai să vorbim !
Nu te du pe alte topicuri, ești aici să-ți mărturisești credința ta. Eu sunt foarte curios să aud despre ea, că te iubesc mult și pe tine și pe ea, și pentru mine, însemnați mai mult ca însăși viața mea.
Bine? Deci să faci așa, altfel, vei fi banat iar. Și nu ne va place la nici unul.
Să nu mai răspunzi nimănui nimic, decât numai mie. Eu îți răspund ție și tu mie, vrei așa?
Răspunde-mi te rog:
1. Mă iubești ?
2. Ai citit ce ți-am scris?
3. Am mințit în ceva în ce ți-am scris?
4. Vrei să urmezi ce ți-am scris? Dacă vei urma, te vei pune pe calea mântuitoare, dacă nu, nu.
5. Răspunde-mi cu "quote", la tot ce ți-am scris până acum.
Dacă mă iubești, înseamnă că trebuie să ai răbdare multă cu mine, cum au și cei ce iubesc pe Domnul, unii cu alții...
Dovedește iubirea ta, și vino să vorbim.
Dar răspunde-mi la acele întrebări cu multă atenție și dragoste, că eu sunt tare greu de cap, și-s prost, serios, la câtă înțelepciune e adunată pe pământ, mă uit la mine, și văd că-s tare prost...
Deci hai să începem cu mila Domnului.
Aaaaa... :) și încă un lucru, în răspunsurile tale, la ce ți-am scris până acum, te rog să nu faci blocuri foarte mari de text... Te rog mult, să fim mai aerisiți, să putem răspunde mai bine.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.

Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice.
Biblia
|