Citat:
În prealabil postat de AlinB
Versetele sunt una, "talmacirile' tale sunt alta.
Ca si neoprotestantii, nu poti face diferenta intre una si alta.
De fapt imi cer sa cred in abilitatile tale de a oferi talmaciri adhoc.
Ceea ce, dupa cum ai demonstrat si in trecut, nu se poate.
Scrie mai sus, ai invatat sa vorbesti mult si fara rost, dar de citit ... se pare ca nu prea.
Nu, ci ca asa cum ai afirmat tu "Toiagul lui Moise avea Duhul Sfant" si restul aiurelilor.
|
Poftim, spun și eu ca Pavel: "sunt gunoiul lumii, măturătura tuturor" (I Corinteni 4, 13) și sunt prost. Poate ești mai breaz ca mine, uite :
"Așa zice Domnul: Din aceasta vei cunoaște că Eu sunt Domnul: iată, cu acest toiag, care e în mâna mea, voi lovi apa din râu și se va preface în sânge" - Ieșirea 7, 17.
"Zis-a Domnul către el: "Ce ai în mână?" Și el a răspuns: "Un toiag!" Și a zis Domnul către Moise: "Întinde mâna și-l apucă de coadă!" Și și-a întins Moise mâna și l-a apucat de coadă și s-a făcut toiag în mâna lui." - Ieșirea 4, 2-4.
"Toiagul acesta, care a fost prefăcut în șarpe, ia-l în mâna ta,
căci cu el ai să faci minuni". - Ieșirea 4, 17.
"Fiecare din ei și-a aruncat toiagul și s-a făcut șarpe. Dar toiagul lui Aaron a înghițit toiegele lor." - Ieșirea 7, 12.
"Atunci a zis Domnul către Moise: "Spune lui Aaron: Întinde-ți toiagul tău cu mâna și lovește țărâna pământului și vor fi țânțari pe oameni, pe vite, pe Faraon și în casa lui și pe slugile lui; toată țărâna pământului se va face țânțari în tot pământul Egiptului". Și au făcut ei așa: Aaron și-a întins toiagul cu mâna sa și a lovit țărâna pământului și s-au ivit țânțari pe oameni și pe vite. Toată țărâna pământului s-a făcut țânțari în tot pământul Egiptului." - Ieșirea 8, 16-17.
"Deci și-a ridicat Moise toiagul său asupra pământului Egiptului și a adus Domnul asupra pământului acestuia vânt de la răsărit toată ziua aceea și toată noaptea și, când s-a făcut ziuă, vântul de la răsărit a adus lăcuste." - Ieșirea 10, 13.
"A doua zi a intrat Moise și Aaron în cortul adunării și iată toiagul lui Aaron, din casa lui Levi, odrăslise, înmugurise, înflorise și făcuse migdale." - Numeri 17, 8.
Deci eu sunt prost, nu știu, ce tâlcuire mai au nevoie aceste versete ?
Nu era Duhul Sfânt în toiagul lui Moise și în toiagul lui Aaron, nu ? Oare cât vei mai huli pe Duhul Sfânt ?
Nu mai huli pe Duhul Sfânt. Alin, oprește-te. În numele Domnului, opriți-vă. Și tu și toți neo-protestanții, nu mai huliți pe Duhul Sfânt, că sunt păcate care nu se vor ierta niciodată, spune Scriptura.
Citat:
În prealabil postat de Penticostalul Traditional
Daca vrei sa fii cu adevarat convingator, iti sugerez sa tii acest exaltat, pasionat si nebulos discurs... in fata oglinzii.
Doar daca te vei lasa convins si-l vei implini tu primul, il voi lua si eu in considerare.
Lasa-te de prozelitism, ca nu ai stofa!
|
Cu ce îmi ajută la mântuire să fac ce mi-ai spus ? Nu, eu nu vreau să fiu convingător, nu vreau să convertesc, ci vreau să mărturisesc pe Hristos și să apăr Biserica și turma lui Hristos de întunericul învățăturilor demonilor din neo-protestantism.
Dacă pe Hristos și pe Apostoli, nu i-am crezut și i-au omorât și i-au alungat? Atunci cu atât mai mult pe noi, creștinii de rând, iubitori de Hristos.
"Și dacă într-un loc nu vă vor primi pe voi, nici nu vă vor asculta, ieșind de acolo, scuturați praful de sub picioarele voastre, spre mărturie lor. Adevărat grăiesc vouă: Mai ușor va fi Sodomei și Gomorei, în ziua judecății, decât cetății aceleia." - Marcu 6, 11.
"Cel ce vă ascultă pe voi pe Mine Mă ascultă, și cel ce se leapădă de voi se leapădă de Mine; iar cine se leapădă de Mine se leapădă de Cel ce M-a trimis pe Mine." - Luca 10, 16.
În numele lui Hristos vorbesc, în numele lui Hristos te chem: vino în Ortodoxie, lasă ereziile, lasă minciunile, vino la Sfânta Liturghie, în comuniune, vino în Biserică, căci numai Una e Biserica, iar alți oameni ce se numesc biserici, sunt slujitorii hristoșilor mincinoși și nu se vor mântui pentru neiubirea lor.
Vino cât mai ai timp de trăit. Pocăiește-te, că s-a apropiat Împărăția Cerurilor, "penticostal tradițional", pocăiește-te și cere Maicii Domnului și tuturor Sfinților să se roage pentru tine, și neîntârziat se vor ruga.
Vino la mântuire...