View Single Post
Vechi 08.07.2016, 15:39:17
Igor_Paslusnik's Avatar
Igor_Paslusnik Igor_Paslusnik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2015
Locație: Biserica. Creștin al Bisericii primare, cea fără erezie, numită politic după anul 1054: Ortodoxia
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Am inteles prostioarele care le sustii, intrebarea e alta, le poti sustine cu citate din Sf. Scriptura?

Sau chiar invatatura ortodoxa?
Nu am spus prostii, în nimic din ce am scris.
Nu sunt destule versete aici în topic ? Nu îți sunt de ajuns ? Le ignori total pe cele care sunt scrise deja ? De ce e atât de slabă credința ta ?
Pentru cel credincios și iubitor, un singur verset, îi este de ajuns să-și schimbe viața.
Ce versete vrei ? Spune-mi ce anume vrei să dovedesc. Și voi reposta versetele, ori de câte ori va fi nevoie.

Ce anume să dovedesc: concret: "vreau să dovedești că toiagul lui Moise e făcător de minuni", de exemplu și repostez versetele, din nou. Nu-i nicio rușine că n-ai fost atent sau obosit și n-ai putut citi tot...

Și da, aștept și eu răspuns de la frățiorul risipitor în învățătura mincinoasă penticostală, să-mi spună care citat de la Simon Magul, primul eretic, am dat eu și mi l-am făcut culcuș vieții mele, Doamne ferește...

Îmi doresc sincer să se trezească... Oare se va trezi scumpul meu frate ? Oița rătăcită...
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.

Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice.
Biblia

Last edited by Igor_Paslusnik; 08.07.2016 at 15:45:57.
Reply With Quote