Citat:
În prealabil postat de Penticostalul Traditional
In clipa in care te lasi si tu de toata zeama urat mirositoare pe care voios si superspiritual o diseminezi p'acilea.
|
Uite, îți scriu din inimă, scriu aceste rânduri, cu sufletul :
Spune-mi te rog, cu ce anume greșesc eu ? Unde am greșit ? Vreau să mă îndrept.
În numele Domnului, îți cer să mă ajuți și să mă îndrepți.
Ajută-mă dacă greșesc. Dacă am învățat o minciună în acest topic, în acest forum, ajută-mă, dacă am căzut ridică-mă, îndreaptă-mă.
Am nevoie de ajutorul tău, de sprijinul și ridicarea ta. Dacă sunt oiță rătăcită, te rog găsește-mă și adu-mă la staulul lui Hristos.
Vorbesc la modul cel mai serios ! Dacă greșesc, te rog ajută-mă.
Iar dacă nu greșesc... Dacă gândești limpede, tu ca persoană, ca om, rațional, ce iubește, ce simte, ce se întreabă, dacă nu greșesc, de ce nu te lași ajutat ?
De ce nu te lași sprijinit, ridicat ? De ce urăști, în loc să te lași îndreptat ? De ce tu, ca mulți neo-protestanți vă vedeți atât de superior? Oare crezi că-i bine?
Iar dacă nu te vezi superior, de ce nu iubești sincer și curat ?
Spune-mi, frate drag, cu ce greșim noi ortodocșii ? Fi deschis și spune-mi sincer, aici în topic, cu ce greșim ? Ce rău facem ? De ce nu o să ne mântuim ?
De ce ne urăști atât de mult ? Iar dacă nu ne urăști, vorbește sincer, din inimă, arată-ne ce rău facem și ajută-ne sau lasă-te ajutat.
Uite, suntem adunați aici în numele Lui. Spuneam înainte că facem război în cuvânt, dar e o exprimare copilărească. În cuvânt nu te războiești, ci iubești sau urăști, urmărești un interes, întotdeauna. Ce minunat ar fi, de-ar fi toți în interesul lui Hristos.
Dar uite, fiindcă suntem aici, și am ales în libertatea noastră, nu ne face nimeni nici un rău, nu avem de ce să ne temem, hai să ne deschidem inima și să vorbim și dacă eu greșesc, să mă ajuți și dacă tu greșești, să te ajut.
Arată-mi că mă iubești, și că iubești pe Domnul.
Vorbește despre doctrina ta penticostală și arată-mi că nu-i greșită. Dacă vei reuși, voi deveni penticostal, pentru că eu n-am nimic cu voi, vă iubesc, dar trebuie să-l văd, să-l simt, să-l înțeleg pe Domnul la voi, iar dacă ești sincer cu tine și mă iubești, atunci te rog arată-mi cu ce greșesc eu ca ortodox, iar dacă nu greșesc și nu greșim noi cu nimic, iubind, devino tu ortodox.
De cine te temi, de ce te temi ?
Nu o să te jignesc, nici pe tine, nici credința ta, dar te rog nu mă jigni nici tu pe mine sau credința mea.
Am încercat să arăt unde greșesc oamenii care cred în mărturisirile neo-protestante. De ce? Fiindcă-i iubesc. Vreau să mor pentru ei, dacă știu că ei vor veni la mântuire, pe calea adevărată și vie, îmi dau bucuros viața, fie și numai pentru unul. Unul salvat.
Vreau să reușesc să arăt oamenilor înșelările demonilor din neo-protestantism.
Și vreau să se vindece oamenii.
Să avem încredere în Domnul, care lucrează prin oameni, prin vasele Sale, dacă vede că iubim, vrem să fim salvați. Putem fi salvați mai ușor, cu cât iubim mai tare, mai mult.
Nu întâmplător ești aici, pe forum, cu noi, să lupți cu întunericul, cum și noi luptăm.
Fi sincer cu tine și iubește. Nu vreau să fim prefăcuți și să glumim aiurea. Știu că suferit, am suferit și eu, și asta ne facem să iubim mai mult. Dar dacă suferința ta aduce mânie și ură împotriva altor oameni, orice ar face ei, atunci nu ești a lui Hristos.
Frățior, iubind, hai să vorbim.
Fi sincer, nu e Duhul Sfânt în Sfintele Icoane ?
Iar dacă e, cu ce greșim ?
Dacă nu greșim, de ce nu devi ortodox ?
Dacă iubești sincer și curat, de ce nu devii ortodox ?
Iubiții mei frățiori, vă iubesc atât de mult, voi credeți că sunt siropos, sau mint, sau mă joc, dar nu, vă iubesc nespus de mult...
Voi de ce nu mă iubiți ? Măcar jumate din cât vă iubesc eu...