View Single Post
Vechi 07.07.2016, 13:20:22
Trimisul Trimisul is offline
Banned

Data înregistrării: 02.03.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Citat:
În prealabil postat de Trimisul Vezi mesajul
Să știi că și tu ai mare dreptate, dacă a vorbit abea acuma gura mea fără mine înseamnă că abea acum m-am lepădat de mine însumi...

Deci bună remarca!
Te-ai lepadat tu, dar cine te-a infiat miroase a pucioasa..
M-am lepădat de mine însumi dar din cînd în cînd revin la mine însumi ca să mă laud cu păcatul și cu greșelile grozave și atunci Cel ce m-a înfiat, săracul, miroase a pucioasă... dar nu de la El ci de la mine.

Trebuie să mă rabde mereu săracul Dumnezeu, repede cad din ascultare ca să mă mîndresc și să mă laud și atunci put a pucioasă de la pleaveresurile serv-viciilor și a negură toxică ori de cîte ori neg pe Adevărul și nu mai cred în El ca să-i urmez Cuvîntul și Sfintele Sale Lucrări.

Deci iar ai dreptate că miroase des a pucioasă dar nu de la El ci de la gLume și de la teoriile ei și de la credințele eretice și de la păgîni și de la toate sectele și de la unii din BOR nu dăm nume care se fac că nu aud și că nu văd și ne învață pe toți că cică n-ar exista un Dumnezeu care să fie acum împreună cu omul așa cum a fost întotdeauna ci că cică a fost unul acum 2000 de ani care a venit, a stat un pic, a plecat și gata, de atunci omul e condamnat și e singur.

Dragul meu, din 1955 Domnul Iisus grăiește prin trîmbițe neîntrerupt către BOR și către fiii lui Dumnezeu care Îl cred și către români și către creștini și către toți oamenii de pretutindeni, dar a venit mai devreme de 1955 trimis iarăși de Tatăl, a ars locul în lanul de porumb acolo unde a aterizat... deci a fost împreună cu noi chiar și în cele mai grele timpuri comuniste și chiar mai înainte de război căci ciobănașul de la Maglavit, trîmbița nr. 2 a vorbit de la El chiar mai înainte de război și în timpul lui, așa că nu am fost singuri și orfani ci am fost mereu împreună cu Dumnezeu, iar Părintele Arsenie Boca, trîmbița nr.3, poate oricînd mărturisi că Dumnezeu a fost, este și va fi cu noi, cu toți păcătoșii care căutăm scăpare strigînd în dureri către El.

Dar iubire și înfiere cu forța nu se poate așa că rămîne la libertatea fiecăruia dacă crede și dacă vrea să fie cu Dumnezeu.

Știi a ce miroase Dumnezeu? A tot ce este mai frumos, a floricele și a Cuvânt Sfînt și lucrare smerită de iubire curată și sfîntă... spre deosebire de unii ca mine care put mai tot timpul a tot felul de mirosuri îngrețoșătoare... în general a pileală și neascultare adică a pucioasă așa cum zici, căci mă pilesc și mă mitui și mă alint mai tot timpul că dacă eu păcătuiesc, la mine cică nu se pune și nu se ia în seamă pentru marile mele merite de prințișor-smințișor. Deci e greu să mă lepăd cu adevărat de mine și de putoarea mea lăudăroasă.

M-aș bucura pentru tine dacă tu miroși a altceva decît mine... m-aș bucura să miroși așa cum miros fiii lui Dumnezeu.

Last edited by Trimisul; 07.07.2016 at 13:26:08.
Reply With Quote