Citat:
În prealabil postat de Romowe
Te contrazici. Daca e din ADN, si este, e normal. Anormal este cind delirezi sexual: malahie, voyeurism, si alte miasme din Iad. Normal este: te uiti, admiri, privesti, totul instant. Daca e natural, atunci nu e pacat. Admiri o luna noua sau plina? Un apus sau mai bine un rasarit de Soare? Un stol de pasari? No, e normal, la acelasi nivel natural, sa admiri si splendida opera de arta a Creatorului care este femeia. Totul are un rost, inclusiv ce numesti tu "curvie mentala". Pacatul incepe abia daca esti genul care cauta sa vada femeie dezbracata, outdoors sau indoors, indiferent de anotimp sau loc. Aceea de abia e boala spirituala si apoi chiar psihica. Pina atunci, e ok. Sint convins ca Mintuitorul la asta S-a referit, la deviatiuni nebunesti, nu la a te uita, ca barbatul normal, o fractiune de clipa.
Cumva, am impresia ca frustratii care isi urasc impulsurile proprii si desfrinatii care li se inchina sint doua fetze ale aceleiasi monezi. Sau, chiar aceeasi.
|
Cu luna, apusul de soare, nu poți avea uniri intime, deci nu pot provoca plăceri.
Cu o femeie ai plăceri când ai uniri intime, deci dacă o privești ca să o admiri (vezi Doamne!) îmi spui că nu te gândești cum ți-ar sta în pat lângă ea?
Iar dacă nu te gândești la a fi în pat cu ea, de ce te mai uiți la ea? Uită-te în jos, scoate metania de pe mână și roagă-te pentru îndreptarea ei, sau punete și citește și ignoră prezența ei. Dar mai ales, îmbrăcămintea ta de bărbat, să fie cuviincioasă, să fi exemplu creștinesc, pentru femei și bărbați, să reprezinți pe Hristos și familia creștină.
Că dacă o privești ca s-o admiri (vezi Doamne!) vin demonii și îți sădesc sămânța desfrânării în minte, îți amintesc de plăcerile unirii intime și de acolo omul alături de "ajutoarele" proaspăt venite, dezvoltă gândul, apoi cuvântul, apoi fapta.
Îmi spui că o admiri, fără să desfrânezi cu ea? Dar toate femeile sunt frumoase, toate au aceleași lucruri, fiecare e frumoasă în felul ei și toate poartă chipul lui Hristos.
Dacă admiri la una ceva mai mult decât la alta, înseamnă că o poftești să desfrânezi cu ea. Dacă mint cu ceva, ajută-mă, ridică-mă !
Iar "curvia mentală", n-o numește el, ci Hristos, și o prezintă Domnul, înfîptuite fizic, la fel de gravă ca și curvia/desfrânarea/adulterul, cu un scop limpede, fiindcă de la gând la faptă, dacă nu lupți să alungi ispita din gând să nu ajungă faptă, e un drum foarte scurt și rapid.
Trebuie sub nicio formă, să nu-i dai drumul ispitei în gând, fiindcă de acolo repede ajunge cuvânt și faptă.
De aceea fetele/femeile, care își arată cât mai multă parte din forme și din piele, păcătuiesc cumplit, smintesc teribil și se fac unelte aducătoare de iad.
"Cu neputință este să nu vină smintelile, dar vai aceluia (aceleia) prin care ele vin!
Mai de folos i-ar fi dacă i s-ar lega de gât o piatră de moară și ar fi aruncat în mare, decât să smintească pe unul din aceștia mici." - Luca 17, 1-2.
"Vai lumii, din pricina smintelilor! Că smintelile trebuie să vină, dar vai omului aceluia (sau femeia) prin care vine sminteala." - Matei 18, 7
"Să nu dați fratelui prilej de poticnire sau de sminteală." - Romani 14, 13.
P.S.: Hristos schimbă și vindecă orice genă, orice ADN, numai să vrea omul, cu sârg și dor, să se sfințească.
Homosexual. Magnat lacom după bani. Ucigaș. Eretic. Ateu. Păgân. Adulter.
Orice păcat, din orice genă, orice ADN ar fi, Hristos le schimbă și le înnoiește minunat ! Întotdeauna. Veșnic.
Există vindecare la absolut orice boală ! Văzută și nevăzută, știută și neștiută, cu gândul, cuvântul sau fapta.
Întrebarea este: VREI SĂ FI VINDECAT ?
Amin...