Citat:
În prealabil postat de GMihai
Ăăăăă..... voi continuați să discutați cu Vsovivi ca și cum ar fi.... well...
Deci: Pământul este plat, luna este semisferică, el e trimisul lui Dumnezeu, Noul Ierusalim e la Pucioasa, se ridică vapori și gaze care trec dincolo de Soare etc. etc. etc. și voi continuați să vorbiți cu el ca și cum ar fi normal ?
Credeți că asta îi ajută cu ceva sau dimpotrivă, îi potențează dezechilibrele ?
Vsovivi, Trimisule sau cum te mai numești, ai carnet de conducere ?
|
Bineînțeles că am carnet de conducere.
Mă bucur că ai sintetizat foarte frumos, deci mă mir că ai citit și că ai urmărit ceea ce afirm.
Ce ți se pare anormal și incredibil?
Da, ''Pământul este plat, luna este semisferică, el e trimisul lui Dumnezeu, Noul Ierusalim e la Pucioasa, se ridică vapori și gaze care trec dincolo de Soare etc''
Este perfect Adevărat.
Nu știu ce ți se pare atît de absurd și de greu de crezut!
Pentru că tu crezi că Pămîntul și Luna sunt sferice, că nu sunt trimisul Domnului, că Noul Ierusalim nu e la Pucioasa și că nu se ridică vapori și gaze dincolo de Soare atunci eu sunt cel anormal?
Păi cîndva se va pune credința mea lîngă credința ta și se va întreba Dumnezeu cine are dreptate și cine crede normal și conform adevărului atunci tu vei fi cel care tare te vei mira că tu împreună cu cîteva miliarde de oameni sunteți în eroare crezînd în minciuni.
Nu te speria, încet încet toți vom crede Adevărul și îl vom mărturisii... ne vom da seama că Pămîntul e plat și că Soarele și Luna sunt semisferice, vom pricepe că Cetatea Noului Ierusalim chiar este la Pucioasa în jud. Dîmbovița și că vaporii de apă și de gaze trec dincolo de soare și ajung în apele de sus unde crescînd volumul și presiunea apelor, aceasta creștere face că izvoarele de la noi, situați pe partea astalaltă a pămîntului plat, să poată să fie alimentate tot timpul cu apă... apă dulce ce vine din apele de deasupra cerului ce se află defapt sub noi, sub pămîntul plat și sub mările plate.
Ți se pare greu de priceput și de crezut? Hai, ia încearcă! N-o să regreți. Vei simți Adevărul și te vei bucura.