View Single Post
Vechi 05.07.2016, 19:14:54
Trimisul Trimisul is offline
Banned

Data înregistrării: 02.03.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
A SĂRÍ sar 1. intranz. 1) (despre ființe, lucruri) A se desprinde brusc din loc, deplasându-se într-o anumită direcție (în sus, în jos, înainte, înapoi, în stânga, în dreapta);

Mai da cu brisca si peste dex, ca si peste "cartile sfinte" ca sa-ti iasa pasienta, altfel nu iese.
Dacă tu sari în jos atunci e clar că nu poți fi decît ''sărit'' cu dex cu tot. Probabil așa ai sărit și peste cursuri, peste orele de la liceu, nu în sus ci te-ai desprins brusc în orice direcție... defapt tot în jos.

Păi a sări în jos presupune că mai înainte ai urcat undeva sus deci iată că săritura întreagă numai cu partea aia care are porțiunea de în sus poate fi posibilă și ăsta e sensul corect al verbului a sări dar dacă tu vrei să înțelegi altceva dîndu-mi mie lecții de prostie cu dexul în față... că cică a sări înseamnă defapt nu a urca mai întîi sau a avea mai înainte o direcție ascendentă pînă la o înălțime de unde să coborî ci doar a-ți da drumul în jos atunci e clar tu ignori jumătate din parabolă.

Pentru mine orice săritură și orice aruncare are nevoie și de o minimă înălțare ca la atletism căci altfel devine desprindere, aruncare în gol, cădere, sau orice altceva așa ca la săriturile de la platformă. Nu ai văzut că și aceia sar mai înainte în sus sau pur și simplu își dau drumul în jos?

Deci săritura este atunci cînd ți-ai uitat acasă brișca (mintea) și o pățești ca în bancul ăla cu Ioane și Vasile, rămîi nemîncat toată ziua.

-Băi Ioane zice Vasile, vezi că îți mîncă câinii slănina.
-Nu te cred mă că brișca-i la mine, nu mi-o sărit din buzunar.
-Băi ți-o mîncă cîinii pe bune...
-Înseamnă că ai sărit tu cu brișca că altfel n-aveau cum.

Sau bancul ăla: cum au făcut oltenii lui Ceaușescu cea mai bună lubeniță? Păi au făcut experimente științifice și au reușit de au împreunat purecii cu lubenițele. Acum dacă tai lebenița imediat sar toți sîmburii afară.

Deci se pare că ai nevoie pînă și de dex ca să-ți confirmi aberațiile!

Lasă că trece, fă cîteva săituri din poziția culcat și trece!
Reply With Quote