View Single Post
Vechi 05.07.2016, 14:08:46
Trimisul Trimisul is offline
Banned

Data înregistrării: 02.03.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
O fi vreun guru pe la ei si isi exerseaza aici talentele oratorice.

Eu raman la parerea ca de fapt altele sunt intentiile: cum poti sa-ti bati joc de credinta crestina si totusi sa treci drept un crestin..mai aparte.
Îmi pare bine că ești consecvent, din păcate ești conscvent pe invers. Poate îl mai păcălești odată pe admin și pe restul echipei care te iau de căpitan cînd defapt ești un fel de ultraș ce ți-ai cumpărat tricoul naționalei de la un turc și ai intrat în teren ca să joci bambilici în loc de footbal.

Ți-am mai spus de cîteva ori că sunt mirean din BOR și care îi CRED pe sfinții de la Noul Ierusalim de la Pucioasa. Deci nu sunt niciun fel de guru și nu-mi exersez nimic decît că sunt trimis de Dumnezeu ca să stau cu voi de vorbă despre CREDINȚA ORTODOXĂ și tu din pricina că nu mă crezi și ai interese de milițian, interese ascunse, ''vezi'' mereu că eu îmi bat joc de ea în loc să te uiți în oglindă cum ruinezi bunătate de fir de discuție comportîndu-te ca un troll.

Dacă știi tu mai bine și ești consecvent în ceea ce știi atunci te rog să trimiți repetat adminului părerea ta informîndu-l ca orice milițian care vrea să ajungă general cu 4 stele, așa ca Oprea, știind că are nevoie și de o muncă de informator și de diversionist pentru a accede la funcții mari.

Uite nu-ți împiedic cariera, poți să te folosești de acest fir de discuție ca să avansezi, din troll în general delator cu 4 stele. Spui despre mine altora ceea ce spui tu și nu eu și spui ceea ce ești tu de fapt și nu eu și așa prinde minciuna cel mai bine căci pare veridic, pare adevărat pentru că cineva așa cum îți închipui și cum pîrăști chiar există în realitate... păcat însă că nu-l prinzi pe cel care ar fi trebuit să-l prinzi așa cum te lauzi că defapt l-ai fi prins asupra faptului.

Știu că nu ajungi niciodată la rîndul ăsta, așa că aici pot să scriu orice căci tu nu ajungi să citești, deci aici scriu că iarăși te iert deși tu n-ai nicio vină.

Last edited by Trimisul; 05.07.2016 at 14:14:48.
Reply With Quote