View Single Post
Vechi 01.07.2016, 19:36:13
Trimisul Trimisul is offline
Banned

Data înregistrării: 02.03.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de abaaaabbbb63 Vezi mesajul
Citat:
Citat:
În prealabil postat de Trimisul Vezi mesajul
Păi vezi, dacă oamenii de știință ar susține adevărul, că pămîntul e plat, atunci oamenii ar merge la biserciă și nu la facultăți
.Uite, tu ai zis-o. Ca sa crezi ca pamantul e plat, trebuie sa nu mergi la facultati. Adica, pana la urma, nu-i de mirare ca cineva care nu a mers la scoala si nu a invatat nimic crede a pamantul e plat.
O întorci ca la Ploiești cu o logică complet absurdă exact ca cea a oamenilor de știință care lansează ei exact o asfel de propagandă ca a ta ca să le întărească minciunile în credința proștilor pentru a-i face să nu mai creadă în Dumnezeu ci în oamenii de știință care cică știu ei mai bine ca Dumnezu cum a făcut toate sau care susțin spre a lor pierzare că nu există Dumnezeu și că nu așa cum este descris în scripturi au fost făcute ci prin bigbang în milioane și miliarde de ani și că între noi și stele sunt milioane de ani lumină distanță.

Deci nu eu am zis-o ci ceea ce scrii tu aia tu zici și nu eu, iar deducția ta pe baza a ceea ce ai citat de la mine este complet anapoda.

Eu am scris de interesul oamenilor de știință, tu spui ce crezi tu că trebuie să faci ca să nu crezi că pămîntul e plat: să nu mergi la biserică ci exclusiv numai la facultăți.

Deci abea atunci nu-i de mirare că nu poți altceva să crezi decît cum te învață la facultate sau la școală cei ce pun mai presus de Dumnezeu teoriile absurde scornicite de oamenii numiți de știință căci dacă mergi la biserică și nu la oricare, ci acolo unde se învață de la Dumnezeu dreapta credință, acolo sigur vei afla că Pămîntul e plat și soarele și luna sunt semisferice dacă îți cand din întîmplare mărturisirile cele drepte ale unor sfinți sau dacă mă crezi pe mine un oarecare mirean din BOR ce citesc și Cuvîntul lui Dumnezeu de la Pucioasa, deci nu în oricare biserică o să înveți Adevărul căci mai nou și în biserică se învață la fel ca în gLume, toți spun că pămîntul și soarele și luna sunt semisferice și că se învîrte pămîntul în jurul soarelui și luna în jurul pămîntului, toți spun minciuni.

De aia e trist Dumnezeu pentru că nu mai este cine să rumege și să înțeleagă pentru ca să vadă Adevărul și să creadă, toți s-au abătut și și-au strîmbat căile și viața și-au umplut-o de ocară și se duc unii după alții în rătăcire...

Deci nu eu am zis minciuna ci tu și ai mai și spus că eu o spun ''deducînd'' tu sau răstălmăcind spre a ta pierzare ca să lansezi propaganda mincinoasă cică lansată de mine, căci tu zici că aia pricepi din ce am scris, nu dragul meu ci ceea ce ai zis tu e ceea ce cred oamenii de știință, că numai proștii care merg la biserică și care nu merg la școală pot să creadă că pămîntul e plat.

Eu păcătosul și alți sfinți care au mărturisit am fost și am făcut facultate și cu toate astea susținem că pămîntul e plat! De ce? Pentru că suntem ''prtoști'' spre deosebire de voi care vă credeți ''deștepți'' sau ''înțelepți''.

Eu ți-am dat argumente drepte și clare la care nu mi-ai răspuns ci vi mereu cu jmecherii ieftine. Păi răspunde-mi la întrebările respective pentru care îți trebuie cunoștiințe elementare de matematică și de fizică, de nota 5 de liceu sau de școală generală și nu de cineștie ce facultăți. Răspunde la ele mai înainte de a mă face înapoiat sau nedus la școală, răspunde la ele împreună cu cîte universități de renume vrei dumneata să vedem ce răspundeți.

Eu v-am răspuns: Pămîntul e plat și mările și oceanele așijderea iar soarele și luna sunt semisferice... pe bune!

Last edited by Trimisul; 01.07.2016 at 19:44:34.
Reply With Quote