View Single Post
Vechi 30.06.2016, 16:50:35
Trimisul Trimisul is offline
Banned

Data înregistrării: 02.03.2016
Implicit continuare pentru Copăcel

Citat:
Pai gala bute a fost actiunea de a spala bani negri in bani albi.
pt a li se pierde urma.In acest scop iti reamintesc ca exista la rechizitoriu dovezi in acest sens precum si investigatii.Aici nu discutam pe vorbe sau alte pareri.Iar daca o sa incepi cu pledoaria cat de sfanta este ea di cat de pacatosi sunt ceilalti sa stii ca nu tine ca mai toti avem creier.
Mă bucur că aveți creier dar m-aș bucura și mai mult dacă în el ați avea și minte și aș fi chiar fericit dacă în ea ați face lucrarea lui Dumnezeu.

Ai văzut dosarul de știi ce a fost acolo? Nu cred. Tu pricepi că ce s-a făcut acolo s-a făcut prin hotărîre de guvern cu avizul ministrului justiției și Elena Gabriela își delegase dreptul de semnătură altcuiva? Dacă pricepi asta atunci cred că îți dai seama că nu ea mai avea dreptul de a da și a lua bani nici din fondurile europene și nici din cei publici ci alții aveau acest drept. Nimeni din guvern nu este acuzat și nici din guvern decît Elena Udrea. Nu este atunci vorba de o lapidare în genul Jannei D'Harc? Prin abuzurile făcute asupra ei complet nemeritate și nedrepte nu devine ea o sfîntă? Deci cum vedeți voi pe Hristos și pe toate victimele nedreptățite ce se aseamănă cu El? Că își meritau și își merită pedeapsa nedreaptă? Păi dacă vedeți astfel nu-mi puneți mie în cîrcă tot felul de interese și propagande și ideologii căci e clar că voi deși aveți creier precum spui nu vi-l folosiți fiindcă nu vreți ca în el să învingă Dumnezeu ci vreți să învingă propaganda vicleană a mitomanilor.

Să presupunem că ea a furat, că ea a pus la cale totul, atunci unde sunt complicii? Unde e primul ministru și ministrul justiției care au dat hotărîre de guvern și ceilalți din minister care aveau drept de semnătură? Nu sunt incluși. Unde sunt banii și probele și traseul banilor dacă nimeni nu a putut dovedi că au ajuns la ea banii ''pentru Udrea'' decît sunt doi delatori din care unul a declarat că a dus banii la minister dar că nu erau pentru Udrea și că nu i-a dat ei ci altuia și acela după 11 declarații că nu a dat bani la Udrea, făcînd cu procurorii o învoială prin care să scape declară a 12 oară că i-a dat banii Elenei Udrea dar nu în mod direct ci i-a lăsat la o secretară sau în biroul ei, adică o geantă în care nu s-a uitat deci nici nu știa dacă erau sau nu erau acolo bani și mai mult Elena Udrea nici nu era în acele zile la minister ci era plecată la Constanța ca minstru al turismului sau la o înmormîntare.

Deci ca om normal la cap crezi dumneata că e posibil așa ceva? Ca ea să fie acuzată și ținută luni de zile în arest preventiv ca să fie infectată cu HIV și ca să i se închidă gura și tu acuma să vii să susții că e vinovată fără să se fi pronunțat judecătorii și fără să fii studiat dosarul? Văd că e posibil. Și dacă îți spun că e inadmisibil să crezi așa ca tine tu zici că sunt nebun și rău și că te tiranizez sau că vreau să te păcălesc în față din motive ideologice, că trimisul a împletit propriul interes cu Dreapta Credință ortodoxă confundînd egipsihologia cu pishatria.

Citat:
-Nenea omul ala fura.
-Nu fura.Ti se pare.
-Unde nenea tu nu vezi ca fura.?
-Nu fura pt ca el e nu hot.
-Cum nenea tu nu vezi negru pe alb cum fura?
-Te inseli.Ai ochiul murdar.Asculta ce spune Hristos.
-Bre ala fura se vede de la o posta.
-Nu fura.Eu stiu ca nu fura.Insa tu nu poti sa- ti dai seama de asta.
-Si de unde stii tu asta ?
-Pentru ca eu sunt Trimisul.Dumnezeu m- a trimis sa te iluminez care este adevarul.
-Bre ala fura ca-n codru.Se vede din avion .
'-De ce esti necredincios si nu crezi in Dumnezeu si in noul lui Trimis ultima versiune @2016?.De ce fugi de adevar cand adevarul te cauta.
-Bre ala fura.
-Nu fura.Esti tu necredincios.Nu conteaza ce crezi ca vezi atat timp cat eu Trimisul nu te-am binecuvantat in acest sens.Conteaza doar ce iti spun eu , caci eu nu spun de la mine ci de la Dumnezeu.
Aici minți foarte clar:

Zici că tu ai văzut sau că vezi că hoțul ăla fură. Eu nu te cred că ai văzut asta ci eventual ai văzut că acel om este bogat. Ai văzut că are poșete și tocuri și ținute scumpe asta ai văzut.Văzîndu-te sărac ai ascultat și ai crezut propaganda comunistă ateistă care a zis că toți bogații e hoți. Te-au mituit cu promisiuni deșarte și ideologii și propagande și n-ai mai vrut să vezi că a zis așa, că toți bogații e hoți, nu ca să-ți facă ție dreptate ci a zis că toți bogații e hoți ca să te ridici tu ca fraierul și să lupți pentru ei ca să ajungă ei bogați și nu tu ci tu rămănînd tot sărac să trebuiască să-i alegi mereu în speranța că o să-ți dea din bogăția lor furată de la bogați și ție. Ție nu-ți vor da decît promisiuni și mită ca să-i alegi mereu și pe Elena Gabriela D'Harc ca țap ispășitor fiindcă tu vezi că ea e bogată deci să crezi că e hoață și să-ți verși frustrarea și nemulțumirea pe ea.

Deci vezi dumneata? Dacă vrei să fii cu Dumnezeu trebuie să fii un astfel de sărac care vrea să sărăcească mereu căci altfel s-ar putea să pui botul și să ajungi orb și să nu vezi că sărmana Elena Gabriela ar toți bani de la fostul ei soț, care într-adevăr că era un hoț dar și un profitor de femei tinere căci a divorțat de Elena și și-a găsit o tinerică, dar cum justiția îi dă drepturi soției la partaj, a fost nevoit să-i dea jumătate din banii furați și din bunuri.

Acuma o fi vinovată tot Elena că a fost beneficiara hoțiilor găștii securistoide Bitner, Cocoș, Florică, Pescariu și a celor de la ANRP?

Categoric nu e vinovată chiar dacă la ea au ajuns bani furați. Dar nu e vorba de bani în acest proces căci dacă ar fi vorba de bani atunci s-ar fi recuperat banii de la rechinii retrocedărilor și de la mafia capitaliștilor de cumetrie ai epocii lui Iliescu-Năstase căci Bitner, Cocoș, Florică, Pescariu și mulți alții de acolo se tîrăsc de atunci pînă azi.

Citat:
Acesta a fist un mic demo desprevcim se poate prosti pe fata omul atunci cand din credinta se face ideologie si metoda de spalat creierele.
Aici sunt de acord cu tine doar că ''cine sapă groapa altuia el împreună cu alții s-ar putea să cadă și el în ea'' pentru că ''poți pune cătușe Elenei Udrea dar nu poți pune cătușe Adevărului!''

Last edited by Trimisul; 30.06.2016 at 17:18:44.
Reply With Quote