View Single Post
Vechi 29.06.2016, 22:12:07
Trimisul Trimisul is offline
Banned

Data înregistrării: 02.03.2016
Implicit Pentru AlinB

Dragule să știi că te-am iertat așa că te poți culca liniștit. Sper că ți-ai dat seama că nu eu sunt nebunul și că nu eu îmi bat joc de Credința Ortodoxă. Dacă nu atunci poate mai cercetezi și o să te lămurești. Dacă ai coșmaruri și insomnii să știi că nu sunt de la mine, sunt de la cel rău care treptat încearcă să pună stăpînire pe tine așa cum încearcă să pună stăpînire pe orice creștin.

Pe admin care mi-a tăiat frumusețe de topic, l-am iertat așijderea deși el știe că Domnul s-ar putea ca lui să-i ceară socoteală pentru nedreptatea sa. Sper ca dacă eu l-am iertat atunci o să-l ierte și Dumnezeu căci oricum tot ce am scris țin minte și e scris și în Ceruri așa că nu s-a pierdut nimic și poate și el să doarmă liniștit.

Pace vouă, pace tuturor celor ce cred, iar celor ce nu cred le doresc să-și curețe ochiul lor cel drept ca să creadă cît mai curînd pentru ca nu cumva să vină pe neașteptate întunericul peste ei așa cum este peste lume prinzîndu-i ca întro capcană și făcîndu-i robi păcatului și răutății și slujitori desfrînărilor gLumești sau amestecurilor mai ceva ca la turnul Babel.

Last edited by Trimisul; 29.06.2016 at 22:21:37.
Reply With Quote