Citat:
În prealabil postat de CristianR
În unele momente mi-ai lăsat impresia că aÈ putea să mă înÈeleg cu tine. După care, vii cu distorsionări Èi mai grave ale gândirii, punându-mi în degete ceea ce n-am scris, ori interpretând ceea ce am scris în felul tău aparte. Acum îmi este clar, încă o dată, că nu putem avea un dialog; doar monologuri paralele, care nu au niciun sens. Păcat că nu observi Èi tu acelaÈi lucru, respectiv că ceea ce faci pe acest forum este un lung Èi neproductiv monolog.
Rămâi cu bine. Dumnezeu să ne ajute!
|
În sensul că dacă nu cred că sunt nebun căci nu sunt și dacă nu mă duc la medicii pe care mi-i recomanzi ci rămîn cu Domnul Hristos atunci iată că nu e bine și ca atare mă părăsești lăsîndu-mă să continui monologul meu cel lung de care te ferești să nu zic ca ce...
Păi Domnule Cristian, a dialoga însemană să rămînem în dreptate și în adevăr și nu înseamnă că trebuie să ne lepădăm de Hristos ca să facem pe placul satanei sau a cîte unui forumist care doar slujește o propagandă lumească.
Deci du-te liniștit și mă lasă căci nu doresc să discutăm despre nevoia mea de a consulta un medic. Pe mine are cine să mă consulte zilnic, Dumnezeu sau îngerul păzitor sau sfinții așa că nu-ți fă tu probleme pentru sănătatea mea... mintală, dar defapt e vorba și la tine de cu totul altceva, nici tu nu ești în stare să CREZI și dacă nu poți crede nici ce îți spun și nici în scripturi atunci musai eu sunt de vină și iată că trebuie să mă tratez.
Eu am fost și sunt tratat mereu și de aceea am fost trimis la voi ca să discut cu voi despre ce CRED. Problema nu este că eu scriu prea mult sau că monologhez ci problema este că voi credeți mai degrabă lumea și teoriile ei absurde, asta este problema iar cînd vi se spune Adevărul vi se pare o nebunie dar ea nu este în capul meu ci în propaganda pe care voi o credeți și o rostogoliți crezînd că apărați Dreapta Credință. Dreapta credință o apără Dumnezeu și cîte un umil credincios care poate să creadă Dreptatea și Adevărul ce vine de sus, de la El, dacă voi nu puteți crede atunci nu vă apărați decît minciunile în care trăiți crezînd că apărați biserica de cei trimiși la voi cu bună voire.
Rămîi cu bine și îmi pare rău dacă te-ai supărat. Eu n-am avut intenția să te supăr dar nici nu pot să nu observă că bunătatea ta era orientatăî în același sens, adică îmi cereai și tu să merg să mă tratez căci sunt bolnav... adică nebun. Păi dacă ai fi în locul meu cum oare te-ai simți să-ți repet ca o placă stricată credința mea în oameni și în medici mai mult decît în Dumnezeu? Sau tu nu vrei să vezi că asta faci?
Hai să încerc să te tratez și eu trimițăndu-te la dracu'. Ce părere ai avea despre mine? Că te ajut? Eu nu te trimit la dracu ci îți vestesc Cuvîntul Lui Dumnezeu în care CRED, dacă vrei să mergi la medicul cel Adevărat atunci foarte bine căci orice boală de la păcate se trage, dacă nu ai nevoie de tratament atunci la fel de bine, căci pentru păcătoșii ca mine a venit și nu pentru drepți, ca să-i cheme la pocăință și să le dea iertare și vindecare și mîntuire, ca să-i facă liberi șă poată trăi liniștiți în Dreptate și în Adevăr.
Deci iată că ai plecat și am monologat ca un nebun. Eu scriu eu citesc... păcat că nu mă crede decît Dumnezeu.
Pămîntul tot plat rămîne și soarele și luna rămîn semisferice oricît nu vă vine vouă să credeți rămânînd paraleli la dialog.