Citat:
În prealabil postat de Copacel
Pai aici e buba, ca n-ai gresit cu nimic si n-ai zis nici i minciuna in schimb te
comporti ca si cum ai fi atacat cand nimeni nu te ataca.
|
Asta e bună cu nimeni nu te atacă. Chiar crezi că nu mă atacă? Dar nu cu voi mă luptam eu ci cu răutatea și minciuna și cu păcătuirea mea și a noastră în general.
Citat:
Dumneata cand observi ca parerea interlocutorului difera o percepi ca un atac si
ca drept urmare simti nevoia se te aperi in fata "pericolului" care nu exista.
|
Nu simt nevoia să mă apăr ci simt nevoia să mărturisesc cu dreptate Adevărul ca să nu murim ca proștii în întunericul răutății.
Citat:
Chestia asta semana cu un fel de atac de panica dar eu nu-s doctor, pt asta
trebuie sa te vada un medic,pentru ca nu este normal cum reactionezi.
|
Aici ai dreptate: cînd mă panichez fac brusc atac de panică și toate relele vin asupra mea dodată ca dintro întîmplare nefericită încît îmi vine să lepăd trimiterea, să lepăd pe Dumnezeu, să lepăd pe Hristos și să aleg soluția lașității, îmi vine și mie să mărturisesc mincinos Credința Ortodoxă așa ca unii dintre voi care mă învață mereu că eu sunt greșitul și că eu trebuie să mă corectez și că eu sunt bolnavul și că eu trebuie să mă tratez, sau că eu sunt mincinosul și că trebuie să mă pocăiesc și să mă mărturisesc înaintea unui Duhovnic.
Practic din panică îmi vine să-mi recorectez corectarea încît să fiu pe placul lumii adică pe placul oamenilor fără Dumnezeu și din obediență și lingușeală să fac pe placul satanei.
Citat:
Apoi pe baza acestor reactii iti faci scenarii care nu exista in realitate si apoi intrebi pe interlocutor de ce este rau cu tine. Imi pare rau dar aceste scenarii ale tale au la baza un rationament cu o nuanta de schizo.
|
Deci tu vii cu scenariul pe care mi-l descrii că cică eu așa m-aș comporta și apoi ajungi și la concluzia că luptîndu.mă cu niște îngerași care-mi vor binele deși mă fac nebun și trol la fiecare postare iată că apoi cînd le răspund cu Dreptate și Adevăr, sper și cu folos mîntuitor, și ei se supără și cer cenzurare și adminul se execută, apoi iată că tot eu sunt nebunul schizofrenic care vede conspirații și pe care îl urmărește cineva să-l omoare sau să-i facă rău. Adică lupta cea bună pentru voi e un fel de schizofrenie? Da, aveți dreptate, schizo-frenos înseamnă ruperea minții de realitate și practic asta ne cere Dumnezeu să ne rupem de realitățile lumii și de rău deci nu trebuie să vă fie frică de această etichetă a psihiatrilor sau a psihologilor căci ea este o prostie. Sau oare nu orice om atent la ceva sau care se roagă, nu se rupe el complet de realitate și de celelate influențe care s-ar putea să-l distragă de la ceea ce are el de făcut? De la ce-și propune? De la pasiunile și interesele sale? Deci asta ne-a cerut Dumnezeu: Lipiți-vă mintea și inima de Dumnezeu și rupeți-vă mintea de lume și de cel rău!
Citat:
De aceea iti zic sa te duci la un consult psihiatric.Poate n-ai nimic si esti tu mai sensibilos din fire, insa mai bine sa previ decat sa tratezi .
|
În primul rând că psihiatrii te tratează cu droguri și ajungi ca o legumă deci tratamentul lor în loc să te vindece te distruge complet. Apoi nu cred că am nevoie și în cele din urmă există marele Trimis care ne poate vindeca de orice problemă, el este Domnul nostru Iisus Hristos care a zidit Cetatea Noului Ierusalim de la Pucioasa, Dîmbovița și care este același Mesia de acum 2000 de ani, același Hristos, același medic care a vindecat orice boală din popor și a scos orice boală. Deci mai degrabă cred că ai tu nevoie de doctor așa ca și AlinB și alții căci nu eu sunt nebunul și bolnavul și schizofrenicul ci voi sunteți cei ce nu aveți CREDINȚĂ!