View Single Post
Vechi 29.06.2016, 16:36:26
Trimisul Trimisul is offline
Banned

Data înregistrării: 02.03.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Tu nu intelegi ca asta isi bate joc de credinta crestina intr-un fel in care putini pot pricepe?

Da, din pacate e mai inteligent decat 90% din crestinii de aici, care nici macar nu-si pot da seama cand credinta lor e ridiculizata cu insusi cuvintele ei.

Probabil sunt atat de hipnotizati de terminologia specifica, incat nici nu mai analizeaza logic ce spune individul.

Pe de alta parte, si faptul ca nu-l citeste nimeni, ar putea fi o explicatie.
1. Spui că îmi bat joc de credință încît nimeni nu poate pricepe că îmi bat joc de ea... zici că sunt foarte puțini care ăși dau seama printre care ești și tu, atunci care ar fi scopul bătăii de joc dacă nimeni nu-și dă seama decît persoana ta? Probabil că vreau să îmi bat joc de tine și de credința ta din moment ce numai tu pricepi că îmi bat joc de ea. Alții n-am remarcat să susțină' ceea ce susții tu. Ți-am mai spus, susți asta pentru că tu nu crezi și fiindcă nu crezi ai alte interese ascunse care te fac să ''vezi'' bătăi de joc la adresa ORTODOXIEI. Ți-am mai spus că eu sunt trimis să o apăr pe cînd cei ce o apără așa ca tine defapt o batjocuresc și nicimăcar nu-și dau seama de asta.

2. Cum ar putea fi credința ortodoxă ridiculizată de însuși cuvintele ei? Deci tu susții că în Ortodoxie e folosită o terminologie care pentru tine este un limbaj de lemn care ascunde sub el defapt o batjocură care se poate înțelege doar de către cei foarte inteligenți, sub 10%, printre care iată că ne numărăm noi doi care ne dăm seama că îmi bat joc de ortodoxie așa cum pe vremea lui ceaușescu erau tot felul de actori și de grlume prin care era batjocurit regimul. Doar că atunci pricepeam toți aluziile și apropourile și insinuările și batjocurile iar cei ce nu pricepeau erau doar securiștii tablagii și familia împușcatului căci dacă ar fi priceput ar fi cenzurat.

3. Se pare că tu ești cel hipnotizat încît deși nu citești ceea ce scriu știi că îmi bat joc de Ortodoxie și știi că ar trebui să mă cenzureze adminul pentru asta și mai știi că oricum nu mă citește nimeni. Păi dacă nu mă citește nimeni atunci pentru ce ar trebui să fiu cenzurat?

Deci de ce anume ți-e frică? Eu m-aș cutremura dacă aș avea o astfel de logică ''dreaptă'' ca a ta pentru că sigur mi-aș face mie însumi mult rău și poate și altora cu ea.

Dragul meu, nu trebuie să ai nicio logică fiindcă s-ar putea să te basculeze și să cazi prin judecăți și prejudecăți în păcat și în hău așa că lasă dragule după Dumnezeu ca ceea ce este DA să fie da și ceea ce este NU să fie nu așa cum este scris în scripturi căci tot ce depășește ''logica'' asta sigur vine de la cel rău.

Deci nu mai bascula după interes ca să vezi mereu cai verzi pe pereți pentru că pe pereții bisericilor sunt pictați sfinții și apostolii care propovăduiesc direct în natură, sub cerul liber, unde fac biserici din oameni și din ucenici și nu din palate omenești.

O explicație ar fi la ce ți se întîmplă că nu ești din cei 10% foarte inteligenți ci s-ar putea să nu fi nici din cei 90% care nu pricep că-mi bat joc cînd e clar că nu-mi bat joc și deci s-ar putea să fii din cei sub 1% care nu pricep mai nimic din Credință decît ca orice hoț strigă săriți hoții și nu pentru că sunt vicleni ci pentru că de frica viclenilor teroriști fac și ei la fel ca ei.
Reply With Quote