View Single Post
Vechi 29.06.2016, 16:14:20
Trimisul Trimisul is offline
Banned

Data înregistrării: 02.03.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de CristianR Vezi mesajul
Trimis înseamnă apostol, după cum sunt sigur că știi. Iar Trimisul lui Dumnezeu nu poate fi altul decât Iisus Hristos, cred că și în accepțiunea ta.
Despre cei 12 plus Pavel, știm că i-a trimis însuși Hristos la propovăduire. Ceilalți 70 erau, și ei, în strânsă legătură cu cei 12. Pe tine când și în ce mod te-a trimis? Apoi, dacă te-a trimis, ești în comuniune cu ceilalți apostoli? Sau cu cine ești în comuniune? Ești un trimis singuratic? Ai o misiune anume?

Ceri sfatul vreunui duhovnic sau tu, fiind „trimisul”, primești poruncă și sfat de la Dumnezeu direct? N-ai niciodată îndoieli în ceea ce te privește? Te-ai gândit vreodată că poți greși? Te sfătuiești și cu vreun om?
Dacă tu te îndoiești pe nedrept că sunt cu adevărat Trimis atunci de ce îmi pui mie atîtea întrebări? Vrei să te lămurești tu însuți sau vrei să mă lămurești pe mine că cică n-aș fi trimis? Păi de lămurit te poți lămuri din ceea ce scriu și din ceea ce mărturisesc sau poate că tu vrei să-ți dau semne și minuni ca să crezi sau ce vrei de fapt?

Sunt așa cum ți-am spus Trimisul și Trimisul Trimisului, adică sunt Trimisul lui Dumnezeu la voi și trimisul Domnului Iisus Hristos la voi care este defapt Marele Trimis!

Nu sunt apostol ci un simplu mirean din BOR care cred și în Cetatea Noului Ierusalim de la Pucioasa adică în Cuvântul lui Dumnezeu din sfintele cărți albe.

Sunt în comuniune cu Dumnezeu și cu cine este în comuniune cu Dumnezeu.
Reply With Quote