Citat:
În prealabil postat de AlinB
Citat:
Citat:
În prealabil postat de Trimisul Vezi mesajul
Păi eu sunt Trimisul care să apere ortodoxia și eu sunt Trimisul Trimisului Lui Dumnezeu, deci cum veți face?
|
Na poftim, pentru cine nu crede ca e trol. Na poftim, pentru cine nu crede ca e trol.
|
De ce sunt trol că m-a trimis Dumnezeu la voi? De ce sunt trol pentru că m-a trimis și Domnul nostru Iisus Hristos la voi?.. căci el este Marele Trimis deci sunt și trimisul Trimisului.
Ce dovedește că aș fi un trol? Că scriu mult?
Oare nu se vede că tu spui asta și dacă tu spui asta părînd că deduci tu din ceva sau că nu ar fi adevărat ce spu sau că ar părea o nebunie fiindcă asta insinuezi mereu atunci e musai să te creadă cineva pe tine?
Tu spui asta! Deci de ce sunt eu un trol dacă tu spui asta și nu eu?
Unde te-am mințit? Am stat frumos pe firul meu de discuție și tu ai venit acolo și ai făcut tot posibilul să mă batjocurești pînă ce adminul a șters topicul, că i-ai cerut tu și pentru că te-o fi crezut sau poate pentru că o fi avut alte interes ascunse, nu știu, nu dau cu parul, ideea este că nu ai cum să mă acuzi pe mine că aș fi trol cînd tu ești cel ce la fiecare postare mă face nebun!
Și îți repet, poate că nu știi: ''Oricine va face prost pe fratele său de credință va fi vrednic de judecata sinodului sau a sinedriului și oricine va face nebun pe fratele său va fi vrednic de focul gheenei'' deci cel ce te-a învățat să calci în picioare Cuvîntul lui Dumnezeu și pe Trimișii Lui este un trol! și nu eu care nu-ți vreau răul ci binele căci de aia și stau de vorbă cu tine, nu ca să te acuz ci pentru ca să te ridic în Dreptate și în Adevăr fiindcă tu din pcăate ești pierdut în întunericul minciunii și propagandei.