Citat:
În prealabil postat de Copacel
Bre te simti prost din cauza bolii nu din cauza noastra.Cum ti-am spus si in alt
post du-te la un medic psihiatru si ia-ti un duhovnic bun.
In plus, matale scrii foarte mullt la o fraza din commentul altui user. Si nimeni
nu sta sa citeasca atata, mai ales cand se vede ca incepi sa te indepartezi de
subiect si sa o dai in probmele tale obsesive.
Deci tratament medicamentos si tratament duhovnicesc.Cu cat incepi mai
devreme cu atat sunt sanse mai mari sa nu faci complicatii ale boli.
|
Mai e ceva de zis la asemenea postări ''binevoitoare''?
Nu mă simt prost din cauza vreunei boli ci mă doare pentru că ați reușit împreună să cenzurați în deșert ceea ce am scris și nici într-un caz că din cauza voastră! Ați cenzurat Lupta cea Bună!.. în timp ce sărbătorim pe sfinții Petru și Pavel. Nu e cumplită grozăvia asta? Oricum sărbătoarea în cer este peste 13 zile și eu o țin cu adevărat abea atunci!
Voi chiar credeți orice răutate spusă sau insinuată de unul sau de altul dintre ignoranții și neglijenții cu interes ascuns și rău? Chiar atît de lași și fricoși sunteți încît să faceți cu obediență voia celui rău?
Copăcel dragă, cu ce ți-am greșit eu ție? Ce minciună sau răutate sau nedreptate ți-am zis?
Și dacă ți-am răspuns de fiecare dată cu îndestulare încît nici nu ai putut să citești așa cum mărturisești atunci eu sunt nebun? Eu sunt rău și nebun pentru că tu te plictisești și nu poți citi tot ce ți-am răspuns și nu poți pricepe ceea ce am scris? Tu cum ești atunci dacă crezi în egipsihologi și psihiatrii dar și în duhovnici? Păi ori cu Dumnezeu ori cu lumea. Tu ești cu amîndoi? Nu se poate deci problema e la tine dragul meu, căci pui mai presus de Dumnezeu credința ta în medici și psihiatrii și psihologi... care vorbesc din științele deșarte și desfrînate ale gLumii.
Nu e drept ce faci și ce crezi Copăcele dragă. Nu e drept să crezi în minciuni, bîrfe și răutăți!