View Single Post
Vechi 25.06.2016, 16:50:58
Ionel28 Ionel28 is offline
Banned

Data înregistrării: 11.12.2015
Locație: Targu-Mures
Religia: Ortodox
Smile

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
mai bine, ai numerota tu cateva din asa zisele obiceiuri pagane in cultul crestin ortodox
ps: recunosti aceste poze ale cultului tau? Au sau nu pe ele simboluri pagane antice egiptene?
Acum nu vom face o descriere a simbolurilor , nu pentru ca nu poate , dar cum bine stii si tu, si ochiul lui Dumnezeu are origine pagana , nu numai la religia egiptenilor, simbol gasit azi si in masonerie , si pe unele Biserici Ortodoxe din tara. Crucea ansata o au azi crestinii copti , adica Biserica copta . Si apoi am mai zis si altora ca eu am vazut anii trecuti o emisiune pe National TV , emisiune despre Masonerie , unde erau doi invitati masoni cu grad mare , unul era Olimpian Ungherea si cineva prin telfon , sau reporterul a intrebat , macar ca nu era in discutie despre Martori,, daca Martorii faca cumva parte din masonerie. Raspunsul a fost categoric ,nu. Asta deoarece chiar daca unii asa cred, idealurile doar caritabile ale masoneriei , si faptul ca sant ACCEPTATI ,in masonerie doar crestini( ortodocsi , catolici , greco , romano, etc) , si musulmani , sintoisti, budisti , hindusi, cu conditia ca toti sa creada desigur in Dumnezeu , si sa nu fie atei. Ce intelegere sa fie intre un talmes-balmes , de comun acord cu ceea ce a spus Hristos Iisus, ,,Sa aveti toti acelasi gand,, cand sant atatea diferent, atunci. Regretatul tracolog istoric preot ortodox Dumitru Balasa a scris in cartea s-a ,,Dacii de-a lungul mileniilor , ca exista si URME DE OFISM, in cadrul Bisericii ortodoxe. Stii cred ce este ofismul.
Reply With Quote